Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гамизов: “Другарю” Борисов, Нямаш нищо общо с демократичната общност

Да направя някои пояснения около истеричните бълнувания на диктаторът Борисов през последното денонощие:

"Обръщам се към демократичната общност - дойдат ли за нас, ще дойдат и за вас. Сега ви е приятно защото бият по ГЕРБ. Така сме паднали под турско робство, един по един са падали градовете ни и другите не са се притичали на помощ", Бойко Борисов.

“Другарю” Борисов,

1. Нямаш нищо общо с демократичната общност.


Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

2. Упражняваше властта диктаторски, нагло, садистично и като завършен психопат.

3. Унищожи всяка идея за конституционен ред.

4. Писахте закони и променяхте такива все едно парламента ви беше бележник за събиране на мутренски рекет.

5. Корупцията от често срещана болест я превърнахте в епидемия.

6. Садистично унищожавахте хора и живота им.

7. Настанихте във различните власти и управлението по високите етажи най-отвратителните остатъци от човешка низост и злост от комунистическо време и техните субпродукти.

8. Предадохте нацията и държавата в ръцете на диктатурата в Москва.

9. Взимахте и още не може никой да спре да взимате от българите да плащате за садистичните дела на диктатурата в Москва - не само слугувахте, а и бяхте нейни надзиратели в някакъв нов перверзен балкански ГУЛАГ.

9. Управлявахте с ДПС с жесток башибозушки камшик като по османско черно време - избихте заедно българи с мизерия, пандемия, икономическо бягство в чужбина и нераждане в размери засенчили 30 пъти Баташкото клане.

10. Докарахте българската нация до ръба на необратима демографска катастрофа превръщайки България в “опожарено” за нормален живот място, като след Баташкото клане.

11. Изоставихте и премазахте всеки изпречил се на пътя ви, българин, циганин, турчин или какъвто и да е роден в България, ако беше между вас и милиардите, които искате за себе си.

12. Превърнахте държавата в публичен дом за всякакви перверзници от Путин през Лукашенко до терористи, ислямисти и контрабандисти от Ирак, Турция, Сирия, Либия и Венецуела.

13. Опитахте се и успяхте да затриете или прогоните всяка умна млада и смела глава в България.

14. Превърнахте корупцията в религия.

15. Тъпотата и простотията замести конституцията и цивилизацията.

Много, много по-зли сте от чума, османци, башибозук, комунисти (каквито сте в своята същност, но мутирали) и всякакви други исторически врагове на България и българите! Само руските комунисти и путинисти с които сте едно могат да се равняват с вас по вреда и злост срещу България и българите!

Не знам кой ще дойде и ще идва за вас, но вие отдавна дойдохте за всички нас и се опитахте да ни изтръгнете живота, както никой никога не се е опитвал да го направи с цялата българска нация!

Какво хилядолетно зло бяхте и още сте, не мога и не знам как да обясня от къде и как се появихте! Само диктатурата на Путин дава някакво обяснение за вас, но все пак предателството и измяната не може да е чак толкова голяма и да е до смърт на една цяла нация!!!

Stefan Gamizov, Facebook

No photo description available.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!