Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адв. изригна с/у показването на използвания през. на ББ* по телевизията по време на закуска

* президент-комунист на Бойко от Банкя

ДЕЖУРНАТА ПО АМБРАЗУРА...

Е, нЕма уикенд да не ни сполети дежурната по амбразура бивша Първа п...а на Републиката. Призовавам да направим петиция до Деска Плювналиева да си го държи в къщи през почивните дни. Разбираме, гнусно е, но все пак защо всички трябва да страдаме!?!

Разбирам от поредното изхождане на Бившата, че той, видиш ли, не одобрявал настоящия Президент, защото не бил демократ. А не бил демократ, защото не спазвал Конституцията. Интересно ми е каква е връзката? Най-вероятно Бившата, също като Магарешки, не е чела Конституцията. Ако щете, вярвайте, там думата "демокрация" я няма нито веднъж! Освен това спазването на законите не винаги означава демокрация, нали? Например в Третия райх са спазвали законите. Според логиката на Бившата, тогава е било демокрация.

Много е лошо, когато не само си тъп, но и недоучил. А още по-зле е, когато са те избутали нагоре, на видно място, така че да не остане никой, който да не забележи простотията ти! А най-трагичното е, че съществото дори не осъзнава собствената си простотия и погнусата, която предизвиква у нормалните хора!

Призовавам и медиите да спрат най-после да го показват през почивните дни, защото ми нарушават правото на почивка и лично спокойствие! Да се лекува по друг начин! Има и розови хапченца и ненапрегнати лични разговори със съответните здравни специалисти!

Елена Гунчева, Facebook

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

May be an image of 1 person and text

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!