Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На прага на нов Нюрнберг?

/Поглед.инфо/ Според немския лекар Reiner Fuellmich , който е и адвокат с 26-годишен опит, след 2-3 седмици ни очаква събитие, което буквално ще преобърне света. Екип от няколкостотин адвокати и хиляди медицински експерти от цял ​свят изглежда е започнал да работи усилено, за да изтръгне човечеството от лапите на Световната здравна организация и мултинационални корпорации. Събирането на обвинителни материали е започнало през юли 2020 г. и сега навлиза в домашния участък.

Е, нека видим какво ще се получи, но към момента процесът, според мен, е малко вероятно да се състои (тук бих искал да греша), тъй като силите са твърде неравномерни и най-важното - средствата.

Въпреки това, вече е в ход колективен иск и вече има лица и организации, обвинени в престъпления срещу човечеството по време на коронавирусната пандемия:

СЗО - Световна здравна организация

Центрове за контрол и профилактика на заболяванията на САЩ

СИФ - Световния икономически форум в Давос.

Д-р Кристиан Дростен - немски вирусолог, разработил Пи-Си-Ар тестовете.

Д-р Лотар Вайлер, директор на германския Национален здравен институт.

Ето някои подробности:

Пи-Си-Ар тестът, разработен от д-р Кристиан Дростен, е неефективна глупост с 90% неточност, в резултат на което огромният брой смъртни случаи, за които се твърди, че са коронавирусни, трябва да се считат за фалшифицирани. Обвинителният акт включва документи под формата на заповеди от здравните власти за диагностициране на смъртни случаи като от коронавирус.

По целия свят хората се ваксинират с експериментални ваксини, което нарушава член 32 от Женевската конвенция от 1949 г. Освен това ваксините, използвани в Европа, САЩ, Канада и някои други страни, се основават на генното инженерство. Подобни действия са абсолютно забранени и в съответствие с член 147 са признати за биологични експерименти върху хора. Експерименталната ваксина нарушава всички 10 кодекса на Конвенцията, която предвижда смъртно наказание за онези, които искат да нарушат горепосочените международни права. Обвинителният акт включва също документи, които инструктират да се обяснят случаите на повторно заразяване на ваксинираните, така и на преболедувалите по-рано от мутации на изборите.

Във водещите световни медии се засилва координирана истерия, а също се засилва пропагандата на мерки, насочени изключително към задължителна ваксинация с орязване на правата на тези, които не искат или не могат да бъдат ваксинирани. В резултат на това някои от развиващите се страни вече въвеждат такива мерки. Навсякъде се въвеждат дългосрочни блокировки, унищожаващи икономиките. Информацията, която разкрива подобни действия, се блокира и изчиства, прилагат се блокировки, ограничения, заплахи, глоби и се образуват наказателни дела.

Според прокурорите, събрали обширен обвинителен материал, през предходните 1,5 години са нарушени всички 10 члена от Нюрнбергския кодекс, свързани с медицинския аспект на биологични, имунологични и антивирусни експерименти, които са довели до стотици хиляди смъртни случаи по целия свят, причинени единствено заради това, че човечеството е принудено да действа като морско свинче:

Нюрнбергски кодекс № 1:

Доброволното съгласие на отделния субект е абсолютно необходимо. Никой не може и не трябва да бъде принуждаван да се подлага на медицински експеримент без съгласие.

Нюрнбергски кодекс № 2:

Експериментът трябва да доведе до очакваните плодотворни резултати в полза на обществото, които не могат да бъдат получени чрез използване на други методи или средства за изследване. Резултатите не трябва по своя характер да бъдат случайни или излишни.

Нюрнбергски кодекс № 3:

Експериментът трябва да бъде разработен и базиран на резултатите от предварителни проучвания върху животни и познания за естеството на заболяването или други изследователски проблеми, така че очакваните резултати да оправдаят провеждането на експеримента.

Нюрнбергски кодекс № 4:

Експериментът трябва да се провежда по такъв начин, че да се избегне ненужно физическо и морално страдание и наранявания.

Нюрнбергски кодекс № 5:

Експериментът не трябва да се провежда, ако априори има основание да се смята, че смъртта може да настъпи или субектът ще понесе необратимо увреждане на здравето, водещо до увреждане; освен, може би, онези експерименти, при които лекари, които провеждат експеримент, действат като субекти на изследването.

Нюрнбергски кодекс № 6:

Степента на възприемания риск никога не трябва да надвишава границата, определена от хуманитарната значимост на проблема, който експериментът трябва да реши.

Нюрнбергски кодекс № 7:

Трябва да се осигури подходящо обучение и подходящо оборудване, за да се защити обектът на експеримента от нараняване, увреждане или смърт.

Нюрнбергски кодекс № 8:

Експериментът трябва да се провежда само от квалифицирани учени - специалисти. Най-високата степен на предпазливост трябва да се упражнява на всички етапи от експеримента от тези, които организират или провеждат експеримента.

Нюрнбергски кодекс № 9:

По време на експеримента лицето-субект трябва да бъде свободно да избира: да участва в експеримента до края или докато субектът постигне такова физическо или психическо състояние, когато продължаването на експеримента му изглежда невъзможно.

Нюрнбергски кодекс № 10:

По време на проучването отговорният изследовател трябва да бъде готов да спре провеждането на експеримента на всеки етап, ако има основателни причини да смята, че продължаването на експеримента може да доведе до нараняване, увреждане или смърт на субекта на експеримента.

Както лесно можете да видите, има повече от достатъчно причини за нов Нюрнбергски процес. Това обаче по никакъв начин не отрича реалното присъствие и циркулация на вируса, който е опасен за живота на много хора, особено от рисковите групи. Също така възникват все повече и повече въпроси за нетипичното поведение на вируса, което не прилича на нищо, с което човечеството се е сблъсквало досега и което все повече показва вероятността от човешка намеса в неговото създаване. И накрая, нашите предположения за основната разлика между руските ваксини и западните на “Модерна” и “Файзер”, създадени на базата на матрична РНК, тоест с използване на генно инженерство, се потвърждават.

Повече са умрели от Пфайзер, отколкото от АстраЗенека

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: На прага на нов Нюрнберг? - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!