Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги, бягай овреме!

Мило дете, Позволявам си да се обърна така към теб, защото и моят син е почти колкото теб. Но като загрижен родител не мога да замълча пред угрозата, която те заплашва.

Да, Георги, твоята майка – Наталия Кръстева – е прекалено амбициозна, за да ти обясни в какъв капан те вкарват гробокопачите от ГЕРБ. Не те очаква нищо добро в тази партия, която вече изживява своите последни издихания. Съдейки по биографията, ти вероятно си умно и добро момче. Но, моля те, осъзнай се! ГЕРБ е партия на неможещите, незнаещите, посредствените калинки. Ти ни си такъв, т.е. твоето място изобщо не е там. Мигом ще станеш обект на задкулисието, което безкрупулно употребява точно чисти души като твоята.

Чичо ти Бойко Борисов си е наумил на гърба на младите да яхне политическата вълна наново, измивайки чрез вас, срама от своето корумпирано и алчно управление. Той елегантно се отърва от хората, които реално му изградиха стройната система на манипулации и шантаж. С лекота бяха отстранени и Цветан Цветанов, а сега и Пламен Нунев и още доста хора, свършили черната политическа работа на едноличното му управство. Демокрацията бе стъпкана бавно и методично чрез овладяване на структури, служби, местни и национални ръководства. От чистачката до кмета, от нападжията до митничаря – всичко и всеки трябваше да минава през „цедката“ на ГЕРБ. С едно единствено условие – „Или ставаш член на партията или си аут“.

Погледнато към днешна дата, ГЕРБ всъщност повтори диктаторската структура на Живкова България. С едни и същи методи и похвати. Затова е повече от ясно, че Борисов ще злоупотреби с младостта ви, за да оцелее на политическия небосклон. Защото колкото и да е ограничен умствено, селският хитрец в него отдавна му нашепва, че е пътник. Почти политически труп. Който чака своето възкресение от вас – неопитните и наивните.

Мило дете, не знам защо майка ти те е лансирала пред Борисов. Познавайки технологията на правене на политика на ГЕРБ, най-вероятно става дума за задкулисна договорка от типа: „Аз ще ти дам моето момче да те изкара от калта в Русе, ама като завърши, ще го уредиш на служба в Брюксел“. Примерен сценарий. Ако това ти се случи, Георги, цял живот ще ти тежи на съвестта, че заемаш нечие място, което е трябвало да отиде при някой, който наистина става за тази работа, а не е на „мама момчето“.

Животът ме сблъска с доста такива „уредени“ хора. И честно казано – не им е добре вътрешно. Да те употребят по този начин си е болка до края на дните ти. Освен това едва ли някой се е постарал да ти каже истината – за ГЕРБ това може би ще е последен шанс да преминат 4% бариера на изборите. После съвсем ще се изгубят в небитието, така както се случи с НДСВ.

Ти си млад, но можеш да прочетеш какво точно стана с един цар, който дойде и излъга един народ, че ще го оправи за 800 дни. Долу-горе това се очертава и с ГЕРБ. Само че за загубата на изборите, чичо ти Бойко ще обвини теб и другите млади хора, с които преди това се е хвалел. Защото той само това умее добре. Да обвинява другите за собствените си грешки и недостатъци.

Затова, Георги, бягай овреме!

Откажи да бъдеш изтривалка на чичо си Бойко Борисов. Извоювай живота си сам, без помощта на мама. Имаш всичко, което ти е необходимо за житейски успех – знания в главата си и здраве, с които ще работиш. Така правят умните момчета!

Най-верните кучета стават най-добрите изкупителни жертви

автор: Силвия Великова

Дунав мост

Източник/ци: Георги, бягай овреме! – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!