Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Радев с какво право ми дава оценка, неговата партия съм я побеждавал толкова пъти – Радев още няма партия, но това са детайли

Бойко Борисов направи коментар по водещи политически теми и не пропусна за пореден път да се заяде с държавния глава. продължава да представя младите хора в листите на ГЕРБ.  По време на такава среща той запита служебният кабинет: Как така хазната е празна, нали няма пари - с какво тогава продължавате антикризисните ни мерки.

Всеки ден си задавам въпроса дали Централната избирателна машина, че остават един месец до изборите. Как си слагат по 2 минути на гласуване. Радев седя 3,6 мин. на машината, за да гласува. Не го нападам, искам да кажа, че ние с Христо Иванов си гласувахме с бюлетинка, за да не се изложим", каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов се обърна към младежите в ГЕРБ с думите, че очаква от тях да чуе как мислят и какво може да надградят. "От вас искам да лъха доброта, омразата ще доведе до хаос. Това е сигурно. Трябва да правите всичко възможно, за да го избегне. От вас очаквам добронамереност, идеи, творчество и красота", подчерта Борисов.

Борисов попита как хората не си дават сметка, че "Радев изпраща на Радев и Радев издава указа за смяна на шефове, главен секретар и т.н." Къде е разделението на властите, запита още бившият министър-председател.

Радев с какво право ми дава оценка, неговата партия съм я побеждавал толкова пъти. Може да събуди само смях в мен, запита още лидерът на ГЕРБ.

По думите му се подготвя Костинброд 2. "Те нямат нищо, ще влязат по стопанствата и по регионалните дирекции. Търсят да се захванат за нещо, но нямат и затова сега ще изфабрикуват. Ако имаха - досега да са ни убили, да са го извадили и да са казали ето този и този политик е подслушван. Щели да го извадят след месец. Ние се отнасяме с уважение към Конституцията, а тя е казала, че служебното правителство трябва да организира честни избори. Все пак трябва да спазваме поне малко демокрацията", каза Бойко Борисов, пише Novini.bg.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Радев с какво право ми дава оценка, неговата партия съм я побеждавал толкова пъти

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!