Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кубрат Пулев готов за президент и премиер на България, налетя на бой в ефир

Невероятен екшън се разигра в популярно предаване на водеща наша телевизия. Професионалният ни боксьор Кубрат Пулев, който вече заяви амбиции за политическа кариера, направи голямо шоу в предаването "Преди обед". Кобрата влетя неочаквано в студиото при единствения водещ днес Александър Кадиев и започна да го заплашва с бой, предаде "Пик".

Пулев уточни, че екипът на предаването иска от него да набие Сашо Кадиев. Така започна едно дърпане в ефир пред смаяния поглед на седмичните коментатори на предаването. Кобрата дори ощипа сина на Катето Евро, а за финал му удари и солиден "задвратник".

Водещият опита да завърже разговор с боксьора ни, но Пулев отказа да коментира личния си живот и само заяви, че му предстои да се бие със сериозни противници, като първият от тях е именно Кадиев.

След като изпраска силния шамар, Пулев се оттегли от ефира, а синът на Катето Евро побърза да се заяде с него, като оспори боксьорските му качества, привидно на шега, заявявайки, че Кобрата е ял як бой от Кличко и Джошуа. Едва ли обаче думите на Кадиев са били приети добре от боксьора ни, който претърпя две тежки загуби на ринга в опит да се изкачи на върха в професионалния бокс.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Кубрат Пулев налетя да бие Сашо Кадиев в ефир

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!