Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Росен Миленов: Има две "атомни бомби", които ще разрушат системата - арест на Борисов и разследващи в ДАНС

Има две “атомни бомби”, които могат да съборят системата на мракобесието. Едната е да бъде арестуван Бойко Борисов, другата е да влязат разследващи полицаи в ДАНС. Това каза бившият служител на агенцията Росен Миленов в предаването „Студио Хъ” по 7/8 тв.

„Тази система се крепи на зависимостите от компромати, които са генерирани от службите”, обясни Миленов. Той обясни също, че подслушването на телефоните е само част от технологията за създаване на подобни компромати. Той разясни, че от телефона се разбира само, че някой ще се срещне с някого, след което с насочени микрофони се подслушва самата среща, независимо дали е в заведение или на друго място.

„Както Бойко Борисов е записван, така и той записваше всички”, заяви бившият служител на ДАНС.

Росен Миленов каза също, че от 2010 повечето данни от подслушване се пазят на електронен, а не на хартиен носител. По тази причина е неприемлив довода, че наводнение може да унищожи архива от подслушванията. Следи остават и при мобилните оператори, които са собственици на мрежите, които се подслушват, обясни той.

Ако новите лица в политиката не разкрият системата за създаване на компромати, те влизат в омертата, заяви Миленов.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Росен Миленов: Има две "атомни бомби", които ще разрушат системата - арест на Борисов и разследващи в ДАНС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!