Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бомбата гръмна! Ето го ченгето, което измисли атентата срещу Бойко Борисов и Иван Гешев (цялата измама)

Една неизяснена до момента мистификация вече е решена – ето го ченгето, което си съчини подготвян атентат срещу Бойко Борисов и Иван Гешев! Куката си има име – Михаил Наумов – началник на сектор „Престъпления против личността” към ГДНП.

Ако има читатели с по-къса памет –  миналата година избухна контролираната „сензация“ как щели да убиват тогавашния премиел Буци и главния прокурор Иван Гешев? Това беше поредният „атентат” срещу Мутрата, пуснат в общественото пространство без никакви доказателства единствено с цел предизвикване на съчувствие у гербоидите.

На 18.12.2020 лъсна името на „свидетеля“, върху чиито показания бе измислено поредното „убиване“ на Борисов с притурка и „поръчка и за убийство на Гешев“: Оказа се криминално проявеният Ивайло Серафимов, според чиито показания Васил Божков и куп други лица щели да убиват и Борисов, и Гешев, защото не ги харесвали?!

Показанията на престъпника преразказ на „чух една жена на пазара да казва“, но показват нивото на манипулациите в ГДБОП, което обикновено крои подобни „автентични показания“ и ги диктува на „дежурни“ свидетели.

Тоя път обаче Михаил Наумов, който дирижира смешно звучащата версия „престъпления против личността“ към ГДНП, е „ментор“ и „творец“ на въпросния свидетел Ивайло Серафимов, който имал храбростта да спаси от убийство Борисов и Гешев.

За капак бандитът Ивайло Серафимов, ченгето Михаил Наумов и компания вече са се сдобили с още няколко „кошаревски свидетели“, за да ударят „поръчителя” Васил Божков и лицата, навързани с него. Лошото е, че който и съд да прочете „показанията“, диктувани от бездарните ченгета, ще изпадне в неистов смях.

Време е служебният министър на МВ Бойко Рашков да провери с какво точно се занимава Михаил Наумов и компания и да спре тази безобразна практика на разкриване на престъпления – с диктувани лъжи куките на подбрани крими лица, на които се обещават и куп облаги, за да ги наизустят, и това да се представя като „безспорни доказателства“ от страна на МВР по поръчкови дела, пише „Афера”.

Бившият МВР шеф Цветелин Йовчев награждава куката Михаил Наумов за добре свършената работа

Източник/ци: Бомбата гръмна! Ето го ченгето, което измисли атентата срещу Бойко Борисов и Иван Гешев (цялата измама) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!