Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: Властта сменя всички областни управители в страната, за да има честни избори

Уволняват всички областни управители в страната. Мотивът е за осигуряване на честни избори и намаляване на купения и корпоративния вот. Цялото правителство работи в посока за осигуряване на честни избори. Това коментира говорителят на Министерски съвет Антон Кутев пред медиите.

"Заповедта ще важи в сила от утре в 9ч. От всички областни управи само в 4 няма нови назначения, където са назначени досегашни зам.-областни управители. Всеки момент на страницата на Министерски съвет ще излезе кратка биография и снимки на новите областни управители", обясни Кутев.

Антон Кутев заяви пред медиите, че се взимат мерки и се мисли по въпроса дали изборите няма да продължат 20 часа заради машинното гласуване.

Антон Кутев коментира и ситуацията с шефовете на службите. „От началото на служебния кабинет се работи с техните заместници. Засега работата върви добре дори и със заместниците. Засега няма такива решения за отстраняването им. По думите му те са били днес на среща със служебния премиер.

„Аз нямам информация дали са прекратили отпуските си, това го видях от медиите", уточни Антон Кутев.

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО: Властта сменя всички областни управители в страната, за да има честни избори | Политика | Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!