Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Незаменими няма

Незаменими няма и хората трябва да го разберат. Само за няколко дни след назначаването на служебното правителство, започна да се връща държавността в държавата. Това коментира президентът Румен Радев.

„Това е най-важната задача - българите да бъдат убедени, че има укрепване на тази държавност, връщане на нормалността. Разбира се, два месеца са прекалено малък период, за да се направят някакви съществени неща. Но аз съм убеден, че хората, които са в този кабинет, ще направят всичко възможно българите да го усетят“, каза Радев, цитиран от Фокус.

Радев уволни главния секретар на МВР

„Аз да ви - попитам спомняте ли си къде бяха медиите, когато управлението на Борисов осъществи погром на цялата администрация, на службите за сигурност? Стотици хиляди хора бяха изхвърлени, други се назначаваха. Тогава трябваше да задаваме тези въпроси“, каза той, помолен да коментира реакциите на уволненията в държавната администрация.

Христо Гаджев: В държавата започва тих преврат

„Мисля, че е време да освободим България от усещането, че има хора - незаменими, на които властта по право им принадлежи. Това са рутинни процедури. Сменят се хора на управленски нива“, подчерта президентът.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Румен Радев: Незаменими няма

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!