Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нешка Робева: Ванга ми каза, че висок мъж ще спаси България. Този мъж е Слави Трифонов!

Много обиди и критики понася Слави Трифонов след решението си да върне мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

Лидерът на „Има такъв народ“ е категоричен, че няма да плюе на себе си и на българите, гласували за него, като направи кабинет със старите и проядени от корупция лица.

Трифонов заяви, че в една истинска демокрация няма нищо по-нормално от изборите и той не се страхува от нови такива. Защото в крайна сметка суверенът е този, който ще определи тези, които ще го ръководят – от първия до последния народен представител.

Решението на Слави Трифонов може да е безумно за едни, но е напълно правилно за истинските представители на интелигенцията като Петър Волгин, Нешка Робева и много други. Голямата треньорка на България е убедена, че именно Дългия ще застане начело на държавата с еднопартийно управление, спомняйки си пророчеството на Ванга

„Навремето Ванга ми каза, че висок мъж, който се занимава с телевизия, ще спаси страната ни, но тогава аз се подлъгах, че този мъж е Николай Бареков. Затова и приех да участвам в партията му, за което дълбоко съжалявам и до днес.

Сега си давам сметка, че този човек е Слави Трифонов и да – напълно подкрепям решението му да откаже да сформира кабинет при сегашното положение.

Вярвам и съм убедена като Ванга, че развитието на селското стопанство, възраждането на земеделието у нас е това, което ще ни помогне във време на огромна криза“, споделя Нешка Робева.

Тя е омерзена от факта, че малкият бизнес в България е ликвидиран отдавна, а средният е оставен на самотек и всячески се опитват да го унищожат, пише plovdiv24.bg.

„Да се дадат на хората заеми, да се създадат условия за развитие на селското стопанство, с което преди години България беше на първо място в цяла Европа, че и света. Това трябва да се направи и ще стане. Защото Ванга го видя и защото имаме златна плодородна земя, която е грехота да загърбваме“, казва Робева.

След безумните 32 години преход, невиждан нийде по света, България най-после ще бъде в сигурни ръце, категоричен е Слави Трифонов. Лидерът на „Има такъв народ“ е убеден – държавата отива в ръцете на хора като президента Румен Радев – кадърни, можещи и достойни.

Шоуменът продължава да бъде твърд в позициите си, а именно, че той лично няма да участва в управлението на страната. А за постове като премиер или министър и дума не може да става. Сформирал е партията си, за да даде път на образовани и квалифицирани в областта кадри.

Слави Трифонов гледа с омерзение и насмешка на клеветите по негов адрес и слуховете, че играе вързано с ДПС и Бойко Борисов. Тези дни някои твърдяха, че затова е върнал мандата на държавния глава и е отказал да състави кабинет.

„Много неща чухте и още много ще чуете – и за мен, и за представителите на ИТН. Това е нещо съвсем нормално като се има предвид, че крадците и корумпираните мишки в момента треперят за оцеляването си.

Но не за физическото си оцеляване, а за онова в затворническата килия, където им е мястото. И където много скоро ще отидат. Още при следващите избори. Защото такива ще има.

Избори ТРЯБВА да има, докато в парламента наистина не останат единствено качествени хора. Тези хора ще ръководят страната и ще донесат възмездие за онези, които фалираха държавата“, казва Слави Трифонов. А знаем, че той е човек, който държи на думата си.

Източник: Портал 21

Източник/ци: Нешка Робева: Ванга ми каза, че висок мъж ще спаси България. Този мъж е Слави Трифонов!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!