Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стъки тръгна да сваля президента на народа, НО майките от протеста разбиха бореца с разтърсващо писмо

Станислав Недков – Стъки зове всички българи да се вдигнат на протест в сряда сутрин пред президентството и да изметат президента на народа, за да дойде "умният и красив" президент на Борисов.

May be an image of 2 people and text that says ''кандидатът на герб за президент идент ще е умен и красив. няма да съм аз' дани кирилов -кандитат президент'
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

ММА боецът пита дали е редно да продължаваме да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка.


Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Но ето какво му отговориха майките от протеста

Организирал бил протест срещу Президента!? И защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги”, бе Стъки? Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари.

Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и „заработваше“ за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал. Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана. Ние за какво мислите, че се борим? 

Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?

Не, нали?

Е, убити сте!

Само едно не става ясно. Така ли се раждате – мъртви, или покварата действа безпроблемно при хора и лелки, които са загубили ценностите си някъде по пътя???

Източник/ци: Стъки тръгна да сваля президента! Не можело червен юмрук да управлява България. Майките от протеста обаче разбиха бореца с разтърсващо писмо - Истината - Новинарският портал

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!