Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пророкът Божидар Караджов: С Борисов е свършено, Слави Трифонов ще управлява България!

Божидар Караджов ни подготвя за една държава, управлявана от Слави Трифонов!

Спокойно можем да кажем, че в момента Божидар Караджов е най-добрият ясновидец на България. Той позна в абсолютно всичко през последните години. Предвиди, че “Има такъв народ” ще бъде втора политическа сила след 4 април, както и че БСП ще се срине.

Днес, вече след изборите, пророкът сподели в интервю за “България днес” какво още ни очаква на политическата сцена. Страстите няма да секнат още дълго време.

Караджов е категоричен, че в най-скоро време ще има нови парламентарни избори. На тях загатва, че победител ще бъде Слави Трифонов, чиято партия ще увеличи значително гласовете си, пише 365novini.com.

Премиер обаче няма да стане Слави. Няма да бъде повече премиер и Бойко Борисов, за когото властта ще секне. На този пост ще бъде назначено напълно ново за политиката лице.

bojidar_600x400 (2)

Божидар Караджов с нови предсказания

Пророкът е категоричен, че Трифонов и Борисов никога няма да се сдобрят, защото и на двамата егото им е много голямо.

Божидар Караджов отреди и специално място на БСП в интервюто. Той е категоричен, че докато Корнелия Нинова е начело на левицата, партията ще продължава да се свлича.

“Кармично времето на Корнелия Нинова в БСП е изтекло. Тя ще предаде своя пост. Никоя от старите муцуни на партията няма да промени пропадането й. Само Калоян Паргов е в състояние да го направи.” – отсича ясновидецът.

img

Източник/ци: Пророкът Божидар Караджов: С Борисов е свършено, Слави Трифонов ще управлява България!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!