Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ на протест пред „новия хотел“ на Мая Манолова

Над 80 гербаджии се събраха преди минути на протест пред т.нар. „подпорна стена” на плажа Алепу. Основното ядро бе на симпатизанти на партията от Бургас и Приморско, а сред участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други.

Припомняме, че в края на миналата седмица Стоян Василев от Приморско хвърли бомбата и обяви, че е новият собственик на бъдещия комплекс. Той е брат на Здравко Василев, който бе кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” в 2 МИР Бургас, предаде флагман. „Това ли е новият хотел на Мая Манолова”, попита Тодор Костов от Приморско.

Общинският съветник от ГЕРБ в ОбС Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ били спрели проекта на „Алепу”.

„Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира Бойчо Георгиев.

„Мая, това ли е новата ти централа, оттук ли ще искаш да управляваш. Какво направи твоята група в парламента? Нищо! Купихте си хотел. Това направихте. Това ли е вашият нов морал!”, гневна бе друга от протестиращите.

„Къде е Христо Иванов?”, попита от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов, който бе на протеста с националния трикольор в ръцете си.

ГЕРБ на протест пред „новия хотел“ на Мая Манолова

Източник/ци: ГЕРБ на протест пред „новия хотел“ на Мая Манолова - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!