Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: 4500 лева вземах като премиер, сега живея с 1500 лева на месец... (и по едно ч€кмедже)

За последно плаках на погребението на Ваньо Танов. Дълго време работихме с него, домъчня ми. Не бях плакал от погребението на майка ми, призна Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова. Най-доброто и най-лошото си качество той определи така: „Добър и толерантен човек съм“.

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са ми приятели. С Карадайъ сме имали принципни отношения“, описа той политическите си опоненти.

Дрехите на лидера на ГЕРБ са от Агресия. Костюмите му струват около 500 лв.

Борисов: ГЕРБ беше като гръмоотвод преди президентските избори, които загубихме

Борба с корупцията, инфраструктура, образование. това ще бъдат приоритетите на ГЕРБ след изборите ако успее да състави трето правителство, посочи Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова.

Двойно увеличение на заплатите, въвеждане на дуално обучение, принуда за родителите на деца, които не ходят на училище ще бъдат основните моменти, поясни Борисов.

„В един момент ГЕРБ стърчеше над всички оставали – кметове, изпълнителна власт, президентството. За държавата, и за нас е здравословно, че загубихме президентските избори. Бяхме се превърнали в гръмоотвод“, посочи той.

ГЕРБ са в паника! Об€зч€стиха Ч€км€дж€то! Бизнесмен издаде в НС Мата Хари, кюлчетата и как Ч€км€дж€то сплашва тези, които не искат да го пълнят (депутати на Ч€км€дж€то нахлуха и блокираха разкритията)

Акад. Петър Иванов: КАКВИ “ГРАНДИОЗНИ УСПЕХИ” ВЕ, ЕЙ, ТЪПАНАРИ ПРОСТИ?

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Източник/ци: Борисов: 4500 лева вземах като премиер, сега живея с 1500 лева на месец

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!