Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борислав Цеков: Сорос ни отне суверенитета с машинното гласуване

Кой ще спечели изборите? ТОЗИ, който управлява машините!

България вече не е суверенна страна, смята докторът по конституционно право Борислав Цеков. Според него въвеждането на машинното гласуване е изключително рестриктивен ход по отношение на демкратичното бъдеще на страната ни.

„Като гледам с каква тъпа упоритост въведоха 100% машинно гласуване, при положение че никъде в Европа няма машинно гласуване в национален мащаб, а където имаше (Холандия), се отказаха от него. И като видя коя е частната фирма, която доставя машините и партийната принадлежност на нейния собственик („Сиела Норма“, В.Тодоров, партията на Кунева). И после като се види чие производство са машините и софтуерът (венецуелската Smartmatic, която е тясно свързана със Сорос), става безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет. Ще бъдат направлявани, а когато им е нужно и манипулирани, от либерал-фашистите и неомарксистите, насъсквани и финансирани от скандалния милиардер. Помнете какво стана на последните избори в САЩ и мислете какво ще става от тук насетне у нас. Честито на лапнишараните!“, написа във фейсбук профила си Цеков.

Другарят Александър Паунов громи капитализма от парламентарната трибуна, но иначе върти бизнес в Лондон и няма нищо против олигарси като Васил Божков

Ние ще припомним, че най-големият радетел за въвеждането на машинното гласуване е Александър Паунов – шеф на маргиналната Комунистическа партия на България, който миналата година лъсна от едни записи на разговори с олигарха в изгнание Васил Божков. Преди години Паунов ходил като наблюдател на избори във Венецуела и много му харесало, че хората гласуват с машини. За нивото на демокрацията във Венецуела се знае, че не е особено високо. Съвсем като политическата и общата култура на въпросния Александър Паунов, който преди време е бил партиен секретар на ЦУМ.

Източник/ци: Борислав Цеков: Сорос ни отне суверенитета с машинното гласуване - АНТЕНИ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!