Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Още богохулство от кабал-Бойко: "Прости им Господи, те не знаят какво правят!" - вживя се лукав Баце в ролята на Христос

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Премиерът-партизанин в оставка и с правителство в изгнание в Банкя отново лукаво се вживя в ролята на Христос и реши богохулно да го използва за политически сплетни по кабалски* навръх Великден от Семинарията в София.

Ето какво каза един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист-кабалист*, Борисов:

„Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Да има собствена ЦИК (а не МОЯ, както е било досега)

Мика Зайкова: Кой ви е казал, че хората избират Борисов? Да е жив е здрав проф. Константинов!

и като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили. Ние сме уволнени, но в същото време казват, че Борисов продължава да управлява.

Оттук започва мутро-богохулството както само той си знае... с 200

Прости им Господи, те не знаят какво правят“, заяви един от най-младите комунисти в България и лидер на комунистическа партия ГЕРБ Бойко Борисов,

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия!

Николай Марков: Истинската ЧЕРВЕНА партия в България не е БСП, а ГЕРБ

който на Великден посети Семинарията.

„На конгрес сме взели решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас“, заяви още той, предава Нова тв.

 „Вчера беше тъжна събота. С колегите от Европа съгласуваха една декларация, част от която бяхме и ние, с което изразихме цялата си подкрепа към президента на ЕП Сасоли, към зам.-председателя на ЕК Вера Юрова за санкциите, които им бяха наложени от Руската федерация, свързани с правата на човека.

Грандиозен успех! България бе поставена в списъка с неприятелските страни на Русия! Ще има ли сега бял кон за Баце?

На фона на всичко това е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Още нямат реакция, иначе се изказват. За Корнелия и другите да не говорим“, посочи Борисов.

-----

*Cabal (Ka (spirit) ballah (of the god Ba'al)=Set=Satan)

Кабал (Ка (духът) баллах (на бога Ба'ал) = Сет = Сатана)


May be an image of 1 person and text

Колко малко му трябва на "човека" да му се върне вярата €дно чекмедже разлика и всичко е точно
Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: "Прости им Господи, те не знаят какво правят! Мотаят се, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!