Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко има 13 млрд. долара в Биткойни! Иска бял кон за да се върне за още?

panchugov.blogspot.com

През 2017-та година Центъра за противодействие на престъпността в Югоизточна Европа (SELEC) съобщи на официалния си сайт, за мащабна международна операция „пратка-вирус“, при която българските власти са конфискували общо 213 519 биткойна. 

Тогава прокуратурата и ГДБОП отрекоха тази информация. Макар да бяха арестувани 23 български граждани по същата причина. Впоследствие беше пуснат контролиран слух, че въпросните биткойни, които официално не съществуват са били продадени, а получените средства са внесени в държания бюджет. Другата версия е, че с получените средства сме заплатили поръчаните от правителството нови самолети Ф-16. 

Най-тъжното е, че в подкрепа на тези абсурдни твърдения се включи и една рогата медия с големи антикорупционни претенции, за да предаде по-голяма достоверност на нелепите глупости. Измислени от хора без фантазия, за хора без елементарен разум. 

После един гладен прокурор беше удобно настанен на висок пост и не попита, къде са парите от продажбата на биткойните, които не съществуват.. но били внесени в бюджета, където ги няма. Или защо правителството тегли огромен заем за новите самолети, след като сме ги платили с въпросните биткойни, които не съществуват според прокуратурата и ГДБОП. Нали не сте забравили?! 

Добре, че всички са толкова бездарни лъжци и напълно се оплетоха в лъжите си. Така стана ясно, че въпросните биткойни просто са  потънали във „виртуални чекмеджета“ поради естеството на своето съхранение, а днешната им капитализация се равнява на 13 млрд. долара. Това прави собственика им най-големият притежател на биткойни в света. За сравнение Илон Мъск, който е най-богатият човек в света, притежава около десет пъти по-малко биткойни!

 https://www.coindesk.com/bulgarian-government-sitting-3-billion-bitcoin?fbclid=IwAR0-p-iSafmkOQkIR3nEMbdytv7FLoNUe_14vgtGcVwAfEJEe6w-g38auqM
May be an illustration of standing

Източник/ци: Бойко има 13 млрд. долара в Биткойни!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!