Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Криминализираха насърчаването на традиционните семейни ценности: „историческа победа над средновековните предразсъдъци“

Белгия се превърна в първата държава в света, която криминализира насърчаването на традиционните семейни ценности. Закона беше приет от парламента в петък, 14 февруари, след година на дълги дискусии и дебати.

Ако по-рано бихте могли да станете подсъдим по наказателно дело в Белгия само за налагане на хетеросексуалност на непълнолетни, сега тази забрана се прилага за всички видове "пропаганда", включително и тази, провеждана от религиозни организации и общности. Председателят на парламента Лисбет Хоманс нарече приемането на документа „историческа победа над средновековните предразсъдъци“.

Законът влиза e в сила от 1 април 2020 г. и както беше коментирано - правителството си запазва правото да "записва и изследва" изявленията на общественици и религиозни проповедници, а престъплението ще се счита за особено тежко, ако е извършено от родители, които налагат хетеросексуалност на собствените си деца. В този случай наказанието може да бъде от 7 до 15 години затвор и отнемане на родителски права.

panchugov.blogspot.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Криминализираха насърчаването на традиционните семейни ценности.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!