Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колегите от “Биволь” и BIRD с удар в десетката: “КТ Интернешънъл” е балкански хъб за контрабандни цигари. “Пещерняците” топят “Булгартабак” и Пеевски за игрите си с ислямските терористи

Колегите от “Биволь” и BIRD с удар в десетката:

“КТ Интернешънъл” е балкански хъб за контрабандни цигари. “Пещерняците” топят “Булгартабак” и Пеевски за игрите си с ислямските терористи.

България най-сетне се сдоби с достойни представители в елита на световната контрабанда. Това са Антон Щерев и Атанас Петров, по-известни като “Пещерняците” или “Мудните”, както иронично ги наричат в ъндърграунда. Двамата пловдивчани

не само са на път да елиминират всяка конкуренция в черния си тютюнев бизнес, но вече лично преговарят с най-опасните ислямистки главорези, показа разследване на черногорската медия “Лупа” в колаборация с колегата ни Атанас Чобанов.

Нещо повече – след като българските власти порязаха мераците им за нелегално производство на цигари и алкохол, те вече преговарят директно с хора на черногорския президент Мило Джуканович,  който през 2002 г. бе обвинен от Италия

и Германия за покровител на нелегалната търговия и директно бе наречен от разследващите “цигарен контрабандист”. Най-вероятно те са ползвали неговото know-how за да занулят успешно всичките си по-малки конкуренти в нелегалното производство у нас.

Разчистването на терена ставало не без помощта на щедро финансирани  по пловдивска линия чиновници, дансаджии и прокурори, злословят техни колеги по пагон, които не успяли навреме да се облажат от парсата.

Ето защо днес те са повече от словоохотливи и с радост ни разясняват схемата. Тъй като “Мудните” притежават най-голямата фабрика за производство на консумативи за тютюневи изделия, логично техни клиенти са всичките им конкуренти с нелегални фабрики в страната,

които освен това те снабдяват и с тютюн. Ченгета, разследвали мръсните им схеми пък ни светнаха, че във въпросните консумативи и в камионите с тютюн, “Мудните” монтирали проследяващи GPS-устройства и така получавали точна информация за местоположението на нелегалните бази.

Така първо прибирали парите на нелегалните играчи, а после ги изпявали на разследващите за да остане черния цигарен монопол само в техните ръце, кълнат се свидетели на нечистоплътните им номера.

Цялата логистика на предателствата била поверена в ръцете на солт*ш*ка им Иван Папазов(по съвместителство изпълнителен директор на алкохолния им завод), който с небивало усърдие следял да не остане база без локализиращо устройство.

След това с особена страст изготвял списъци на хора и фабрики за “удряне”, и с не по-малък плам в очите припкал при купените от шефовете си Петров и Щерев полицаи под тепетата. В това се заклеха техни бивши служители, уволнени задето са пропуснали да маркират с gps няколко камиона.

За да са вън от подозрения, те поръчвали на хранените си ченгета в МВР и ДАНС да им правят фиктивни контролирани проверки за да хвърлят прах в очите на останалите нелегални в бранша и те да не се усъмнят в постановката.

С присъщото си коварство те карали другите да вярват, че също са обект на ревизии. Реално всичко било една голяма “пунта мара” за успиване. Факт е, че единствено в тяхната фабрика никога не са откривани нередности и е нямало нито един задържан.

Благодарение на перфектно смазаната верига, за по-малко от 2 години “Пещерняците” обсебват родния нелегален пазар на цигари. Който явно вече е твърде малък за ненаситните им усти и те протягат ръка към Черна Гора.

Колегите от BIRD и “Биволь” разкриха как се хвалят, че са наводнили със собствената си марка Corset пазара в Монтенегро и Прищина, където долнокачествените им цигари се продават нелегално и на най-ниската възможно цена от 1.8 евро за кутия.

За безпрецедентната по наглост и мащаби търговия дори е направено запитване до черногорското правителство, което мълчи, най-вероятно защото също е в заверата на “Мудните”. Тук е мястото да уточним, че въпреки респекта си към работата на колегите от BIRD и “Биволь”, те не откриват топлата вода.

Трябва да припомним, че “Пещерняците” вече фигурират в международно разследване на Transcrime International (организация, развиваща дейност под шапката на Папския университет във Ватикана,Италия), където директно ги наричат „контрабанден хъб на Балканите „, чрез чиито нелегални цигари се финансира международния тероризъм и Ал кайда.

Сред като потопиха всичките си дребни щонкуренти, сега Антон Щерев и Атанас Петров са решили да елиминират и човека, от когото най – много се страхуват  – Делян Пеевски, подшушнаха ни негови душмани,

радостни че “Пещаците”

ще им свършат мръсната работа. Те хитро използват тайните си и явни връзки с политици и медии да натопят “Булгартабак” за собствените си деяния, заблуждавайки  международната общност кой е истинският контрабандист.

Нещо повече – в редакцията на “Аларма” многократно получаваме анонимни сигнали, твърдящи, че за да закопаят и унищожат не само морално, но и физически бившия депутат от ДПС, “Мудните” са произвели и пласирали от името на “Булгартабак” прословутите цигари “Престиж”,

заради които Пеевски е обвиняван от турските служби КОМ не само в контрабанда, но и във връзки с Ислямска Държава и Ал Кайда.

Признаваме си, че до скоро гледахме на подобни анонимни сводки лековато, почти иронично и ги причислявахме към партенките, целящи да всеят раздори в бранша. Но след излизането на доклада за “Булгартабак”

в “Биволь” вече сме убедени, че Делян е жертва на нечистоплътните пещерняшки стремежи да унищожат всеки, който застане на пътя им, в това число и него. Вярваме, че той би следвало и сам да стига до тези изводи, особено ако се изкуши да провери с кои медийни собственици другаруват назначените от Петров и Щерев лобисти,PR-и и маркетолози. Ако не знае, ние ще му подскажем.

В последните години Пеевски е поел сериозни ангажименти да съблюдава у нас да няма контрабанда на цигари. Факт, който “Пещерняците” явно пренебрегват. За да излязат сухи от безизходната ситуация и знаейки, че са попаднали в полезрението на английските служби Ми 6,

сега те правят всичко възможно да натопят човека, който им пречи да осъществяват безконтролно нелегалната си дейност, отчитат запознати с медийно-менгесарската завира. В редица публикации на купени от “Пещерняците” медии пише,

че те са в един кюп с Пеевски, което е изключително невярно. Най-вече защото цигарите не са единственият им нелегален бизнес, в който налагат монопол. Алкохолните напитки и етанолът са се превърнали в изключително престъпен и доходоносен бизнес за тях.

Запознати твърдят, че техни цистерни минават без капка спирт през границата с номера, че имат рекламация от аверите си от другата страна на бариерата, и връщат празните цистерни в България все едно са пълни.

Схемата с фиктивния износ и внос е за стотици милиони евро. Нееднократно срещу тях е имало сигнали, но заради връзките си в прокуратурата и ДАНС винаги им е подсигуряван чадър, сочат проучвания.

Но “Мудните” явно са изключително алчни, защото след като от тях бяха ударени по-малки производители на нелегални папируси, сега са решили да елиминират и най – голямата си пречка  – Делян Пеевски, за да осъществяват нелегалния си бизнес.

Време е институциите да поемат отговорност и да спрат това безобразие, с което освен че обират България, финансират и международния тероризъм. Английските Ми 6 също трябва да поискат от българското правителство порочната практика на “Пещерняците” да бъде спряна.

А отговорните за разпънатия чадър над нелегалната им дейност да бъдат наказани и отстранени от заеманите държавни постове. Дали това ще се случи, тепърва ще видим, но за сега най – голямата им пречка е бизнесменът Делян Пеевски,

и както всички виждаме – типравят отчаян опит да го вкарат в кюпа на собствените си схеми, за да размият фокуса на чуждите служби и медии върху незаконната им дейност.

Колегите от “Биволь” и BIRD с удар в десетката:  “КТ Интернешънъл” е балкански хъб за контрабандни цигари. “Пещерняците” топят “Булгартабак” и Пеевски за игрите си с ислямските терористи

Източник/ци: Колегите от “Биволь” и BIRD с удар в десетката: “КТ Интернешънъл

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!