Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ицо Хазарта за Слави Трифонов: Познавам го от 20 години и знам, че си държи на думата

Ицо Хазарта каза добри думи за Слави Трифонов в студиото на bTV. Двамата се познавали от 20 години и за рапъра лидерът на „Има такъв народ“ е човек, който си държи на думата.„Предпазлив съм към това да давам оценки за неговите действия, защото дотук той и неговите хора си изпълняват обещанията. Дали ще бъдат добри политици – времето ще покаже. Аз вярвам, че е по-важна свършената работа, а не кой я е свършил“, смята Ицо Хазарта.

„Каквото и да се случи на едни избори, аз ще трябва да продължа да работя, за да живея добре. В този смисъл не смятам, че някаква генерална промяна е настъпила“, смята Хазарта. Той допълни, че обществото има нужда от отговори и е за предпочитане те да са честни, дори да не са много за гордост.

„Най-простият въпрос, който от месеци наред е задаван, е защо така се провалихме с ваксините. Защо сме на последно място в Европа по брой ваксинирани според всички статистики?Обикновено отговорът идва няколко дни по-късно във „Фейсбук“ и той е: „Участъкът от Стара Загора до Чирпан стана перфектно“, каза още певецът.

За изминалата вече повече от година под влиянието на коронавируса Ицо Хазарта разказа, че е имало повече свободно време и възможността да пътува повече. От това, което е видял, твърди, че навсякъде хората се оплакват от мерките. „Аз никъде не видях мерки, които да са добри. Ние нямаме идеален избор. Няма държава, в която мерките да са идеални“, допълни той.

Източник/ци: Ицо Хазарта хвали Слави Трифонов: Познавам го от 20 години и знам, че си държи на думата – Vihrogon.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!