Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави Трифонов за думите на Борисов, че е "страхливец": Човек, който няма доводи, използва квалификации

"Това са квалификации. Човек, който няма доводи използва квалификации, какво от това.", каза Слави Трифонов по повод думите на Борисов, че е "страхливец".

Ако "Има такъв народ" не съществуваше, на тези избори отново щеше да спечели статуквото. Такива са реалиите. Щяха отново да са ГЕРБ и някакви техни патерици на власт, БСП щяха да са в опозиция, ДПС щяха да си имат някаква функция. А сега като съществува ИТН нещата почнаха да се променят. Явно няма да се промени от първия път, но какъв е проблема пак да има избори!? Това е логичния път на демокрацията. 

Това коментира Слави Трифонов.

Никой не бива да се страхува от прилагането на Конституцията. Управлението е в ръцете на суверена, а суверена е народа. И докато се наместят нещата, може да е малко по-дълго, но в крайна сметка народът ще се разпореди. И всички, които участват в тази ситуация ще се съобразяват със суверена, посочи Трифонов. 

Плавилата ви дават възможността да гласувате. По-добре е да гласувате, защото така вие имате пряко участие в това, което се случва. Каквито е да са изборите, по-добре участвайте, за да управлявате. А като не участвате, някой управлява вместо вас, посочи Трифонов, запитан какво би казал на всички свои избиратели.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Слави Трифонов за думите на Борисов, че е "страхливец": Човек, който няма доводи, използва квалификации

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!