Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков екзалтиран: Бойко няма алтернатива за премиер

Георги Евдокиев Марков. Доскорошният депутат от ГЕРБ, известен още като агент „Николай“ и „Стефан“ (agentibg.com, Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност) написа пореден екзалтиран коментар във фейсбук, в който отново защити Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

БЪЛГАРИЯ

България върви към изчерпване на парламентарния модел. Много победените се държат като големи победители и за 2 седмици направиха на „пух и прах” крехката ни парламентарна демокрация.

- Недопуснаха на шефското място на парламента да седне представител на партията –победител, така както е решил гласът народен и Божий;

Мика Зайкова: Кой ви е казал, че хората избират Борисов? Да е жив е здрав проф. Константинов!

- ПО ВРЕМЕ НА БИОЛОГИЧНА ВОЙНА, НАРЕЧЕНА КОРОНАВИРУС, НАЛОЖИХА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ДЕЙНОСТТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. В БЪЛГАРИЯ, МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ОСЪЩЕСТВЯВА ВЪТРЕШНАТА И ВЪНШНА ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА, И ТО В РАМКИТЕ НА СВОЯТА ОПЕРАТИВНА САМОСТОЯТЕЛНОСТ. ВЪПРОСНОТО РЕШЕНИЕ НА ПОБЕДЕНИТЕ Е НЕ ПРОСТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, А НИЩОЖНО И НЕ ПОРАЖДА ПРАВНИ ПОСЛЕДИЦИ. ТО Е НАЦИОНАЛНО БЕЗОТГОВОРНО, ЦИНИЧНО И ВРЪХ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИМИТИВИЗЪМ. ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ ОТМЕНИ БЪРЗО РЕШЕНИЕТО ТАКА, КАКТО БЪРЗО СЕ ПРОИЗНЕСЕ С РЕШЕНИЕ №5, 1999 Г.

- Правните нули от ДеБъ решиха да вадят Прокуратурата от Съдебната власт, ама не с Велико, а с Обикновено Народно събрание;

- Правните нули от ДеБъ внесоха промени в Конституцията с 27, вместо с 60 подписа;

- Правните нули от ДеБъ предлагат главният прокурор да се избира с 3/5 от депутатите. Цяло чудо е, че не са 5/5;

- „Шоуто на Слави” предаде 2.5 млн. избиратели, отказвайки се от мажоритарния вот с крайно инфантилни обяснения;

- За пръв път в новата ни история се стига до безсрамието на парламентарен контрол в правната комисия да бъдат подлагани председателите на двата върховни съдилища и главният прокурор на всеки три месеца;

- Победените ще ни въведат и гласуване по пощата, с което ще нарушат тайната на вота и ще вкарат господин Божков в парламента, поне един левскар да има. Колкото до електронно гласуване, германският Конституционен съд отдавна го обяви като противоконституционно.

Това са 10-ти юбилейни избори за Обикновено народно събрание. Бях в първата редица на победилото СДС през 1991 г., при гласували 82%, спечелихме изборите с 2 млн., колкото днес имат първите 4 партии. След 30 г. парламентаризъм сменихме Стефан Савов със Слави Трифонов, Блага Димитрова с Мая Манолова, проф. Елка Константинова с Танчето Дончева, юристът проф. Александър Джеров с правната нула Христо Иванов, проф. Михаил Неделчев с Бабикян и т.н.

България е с разгромен парламент, с президент анархо-комунист,
(и премиер в оставка Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист)
с разнебитена от скандали съдебна власт, с правителство в мораториум (ДА НЕ КРАДЕ).

България няма и военен, който да е толкова популярен, че да сложи ред в този институционален и политически хаос. Не ни остава друго освен поправителен – предсрочни парламентарни избори. Белким стане ясно, че към момента в България, Бойко няма алтернатива за премиер.

Не е важно как гласуват избирателите, а дали проф. Константинов брои гласовете.

Звучи познато? И агент „Николай“ и „Стефан“ и агент „Буда(пеща)“ са го изучавали като всеотдайни комунисти. Ето и оригиналът:

Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете.
Йосиф Сталин (Йосиф Висарионович Джугашвили) 1879-1953

Източник/ци: Георги Марков екзалтиран: Бойко няма алтернатива за премиер - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!