Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПРАВИТЕЛСТВО СЕГА ОЗНАЧАВА ВОЛЯТА НА КОЗЯК за нови американски войници на българска земя

ПРАВИТЕЛСТВО СЕГА ОЗНАЧАВА ВОЛЯТА НА КОЗЯК

Започва все повече да се наслагва усещането, е консултациите при Козяк са си свършили работата и правителство ще има. Макар и безприципно и ялово. Просто защото на хамериканците им трябва правителство, с което да се договарят за нови американски войници на българска земя.

В прав текст казвам, че от влезлите в Народното събрание партии и коалиции, две трети за чеп за зеле не стават. Тук-таме се срещат свестни, почтени и кадърни хора, но на фона на тоталната простащина, алчност и безпринципност, се губят. Някои от първия ден заявиха, че са готови на всякакви жертви, ама да има правителство. Заради нас, бре, да не си помислите, че е заради властта и облагите!

Това Народно събрание е безпринципно, ялово и вредно. Защото то изразява желанието на българите да махнат Борисов, но липсва волята България да върви напред, да се вземат адекватни политически решения и българските национални интереси да са над всичко останало. Нито една от партиите и коалициите в това Народно събрание не заяви, че за нея българските интереси са над евроатлантическите ценности, нито една не заяви, че Козяк нямат правото и морала да се месят в българската политика, а послушно отидоха да козируват на Мустафата.

За първи път в Народното събрание няма патриотични партии или коалиции. За първи път патриотизмът беше обявен за "наци-", както заяви Хаджимравин от висотата на евроджендърските си ценности. За първи път няма българи в Народното събрание, а само измекяри, служещи на чужди интереси.

За мен всяко съглашателство е само и единствео в интерес на колонизаторите ни. Всяко едно правителство няма да изразява народната воля, а волята на Вашингтон и ибрикчийството на българските политици, които го подкрепят!

Това е!

А България трябва да е над всичко!

Елена Гунчева, Facebook

May be an image of 7 people and people standing

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!