Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кметът на Русе пробутва любовницата си на висок пост (социалистът Пенчо Милков стана за смях)

За началнически пост в община Русе тайно е готвена любовницата на кмета Пенчо Милков, научи „Уикенд” от скандализирани социалисти. Освен неморално, подобно назначение може да докара и проблеми със закона на палавия бесепар, кахърят се партийните му другари.

По закон назначението на фаталната Василена Панкова за шеф на дирекция „Екология и транспорт“ може да стане единствено с подписа на любимия й Пенчо.

Това от своя страна си е явен конфликт на интереси за Милков и може да му докара проблеми с КПКОНПИ. Наред с жестоката глоба самото разследване на антикорупционната комисия рискува да направи случая с кметската любовна афера публичен, притесняват се социалисти.

За връзката на кмета Пенчо и красивата Василена в града се говори от месеци. Развеселени граждани открито коментират слуховете с пикантни подробности, които даже на нас ни е неудобно да цитираме.

Озлочестената съпруга Боряна си взе децата и заряза неверника

Знае се дори, че влюбените Пенчо и Василена са сгащени в крачка от кметската съпруга Боряна, която скоростно се изнася с трите им деца.

При ежедневните изяви на Милков във фейсбук развеселени граждани въобще не се интересуват от хвалбите му поредните сторени добрини като кмет. Вместо с похвали русенци го засипват с насърчения или критика за любовните подвизи. В дискусиите се разкриват и още пикантерии.

Сред горещите слухове е историята на вбесен съпруг на млада чиновничка. За него се разказва как посред бял ден щурмува сградата на общината в търсене на обяснения за романтичните намеци към половинката му.

Както може да се очаква, подобни скандали се приемат с огромна неохота от червените активисти в Русе. Социалисти се оплакват, че клюките за кметските афери са една от причините за ниския им резултат на парламентарните избори.

Оплакванията до централата на „Позитано“ са приети с необходимата сериозност, а на Пенчо Милков е препоръчано да си държи чаршафите далеч от публичността. Опитите му да стопира амбициите за кариера на чаровната Василена явно удрят на камък.

Василена подлудява палавия кмет, подхилкват се в Русе

Младата дама вече се изживява като незаобиколим фактор в общинската администрация, обясняват нейни колеги. В момента напористата красавица е началник на отдел „Екология“ в Община Русе. Пред колеги често намеква, че знанията и опитът и заслужват много повече. Като минимум е ръководството на дирекция „Екология и транспорт“.

Желанието на кметската любима предизвиква сериозно проблеми. Настоящият титуляр също е смятан за близък до БСП и изритването му заради приятелката на кмета рискува да произведе скандал в червените редици. След дълго умуване решение тип „и вълка сит, и агнето цяло“ все пак е намерено.

Така сегашният еколог №1 Георги Игнатов, се прехвърля начело на дирекция „Обществен ред и сигурност“, на чийто титуляр преди дни е връчено предизвестие за пенсиониране.

За поста на Игнатов в дирекция „Екология и транспорт“ чиновници обясняват невинно, че най-подходяща била добре подготвената му колежка Василена Панкова.

Източник/ци: Кметът на Русе пробутва любовницата си на висок пост (социалистът Пенчо Милков стана за смях) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!