Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тулупът вече е в предизборна кампания. Четири от пет, изречени от него изречения, са пълни лъжи

Тулупът вече е в предизборна кампания. Четири от пет, изречени от него изречения са пълни лъжи. Петото е частична лъжа.

Това словоблудство се отразява 100% от собствената на тулупа и неговият Пеевски Нова телевизия, както и и обществената българска национална телевизия, която се храни от нашите данъци. Останалите телевизии и хартиени парцали на хранилката, понякога отразяват само 95% от героизмите на болното лице.

Така например нито една от тях не намери за необходимо да ни информира, че минути преди да каже, че няма да се кандидатира за президент, човекът с ОТКЛОНЕНИЯ, заяви публично именно обратното. Пред стоящите в ефир медийни парцали.

Добрата новина обаче е, че всичко това, макар че споява непрекъснато спадащите поддръжници на диктатора, то и изгражда нов фронт на младите и на интелигентните хора, на гражданите срещу него. Отвращението достига до критични размери .

Освен това, колкото и да е продажна българската социология, ние знаем че когато трендът е нагоре е нагоре, а когато е надолу е надолу. Лишен от възможността да използва всички, в това число и силови ресурси на властта, ГЕРБ ще получи на предстоящите избори 10-12 процента, колкото и да са титанични усилията на притежаваните от вожда му медии. А формациите на протеста ще добият гласовете, необходими за да създадат истинско реформаторско правителство.

Просто служебното правителство трябва редовно и усърдно да информира обществеността за това, което е заварило по бюрата на министрите. Макар и напълно обградени от купени и подкупни медии, новите партии имат силата на това, да знаят как да разговарят с гражданите и симпатизаните си. А тулупът, включен ежедневно в ефир, само и единствено увеличава нетърпимостта на обществото към корумпираното управление.

Дезинформацията, може да дезинформира успешно майката на ПКП-то, която предпочита бюлетина с „белязка“, но в иkтелигентните, образованите, младите и модерни хора, предизвиква само и единствено отвращение. И това ще се види на изборите. Колкото повече Борисов, толкова по-малко гласове за партията на корупцията.

Затова да живеят Нова и БНТ, кафявите парцали блиц, пик и подобните им, кръгът от телевизиите и медиите на олигарси, пряко зависими от тулупа, купените медийни печатни парцали, чието име няма да спомена, поради уважение на приятелите ми, все още работещи в тях.

Нека ТОЙ и КОЙ, което е едно и също ежуминутно, дори ежесекундно използват медийните си плювалници за пропаганда. Ние ще издържим. Ще се изключим! И ще отидем на избори и ще победим. И тогава, когато може да има правителство на тези, които не са овъргаляни в корупция и престъпления, ще го има.

Защото с хора, които искат да получават заплатите си в плик, наместо по банка, модерна държава няма как да се направи. Кешът, все пак е основна характеристика на корупцията.

Диана Дамянова, „Фейсбук“

Мигнюз

Източник/ци: Тулупът вече е в предизборна кампания. Четири от пет, изречени от него изречения, са пълни лъжи – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!