Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензация! Борисов - син на Хитлер. Доказателствата

Лъжата за Борисов е като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество. Ако перефразирам Георги Димитров за дружбата със СССР. „Съществото“ в петък сутринта на домашната сбирка в Банкя, на която присъстваха най-доверените гербаджии от ръководството, той изигра поредния си етюд. Революционерите вчера се метнаха на мерцедесите и си увеличиха заплатите на десет хиляди лева, - рече Борисов и ехидно се смееше докато партийните шефове кимаха одобрително.

Малко по-късно небивалиците трябваше да бъдат развенчавани, обяснявани и коментирани. Това е тактиката на Борисов и затова плаща по 1 млн евро на месец на чужди пиари. Така поне говорят дори хора от неговата партия, макар никой да не казва откъде се взимат тези пари – от партийната каса, от чекмеджето или от някой спонсор. 

Така или иначе отровата бе пусната: Това са новите, алчни за пари и коли. – е посланието на „съществото“ от Банкя. 

И те, новите, бяха принудени да минат в обяснителен режим. Вместо да питат Борисов за откраднатите милиарди и личното му разпореждане да се направи всичко, за да си построи Доган двореца на Росенец и да придобие ТЕЦ „Варна“ за жълти стотинки, както и да му се даде пристанището до теца, ремонтирано от държавата с наши пари. Да, лично Борисов е дал зелена светлина за обвитите в съмнения за зловеща корупция сделки.

Лъжата, тръгнала от къщата-щаб на умиращото мафиотско управление, бе опровергана от представители на новоизбраните партии в парламента. Дори Тома Биков от ГЕРБ призна, че няма никакво увеличение.

Същото е положението и с мерцедесите. Депутатите гласуваха нови правила и оставиха по една служебна кола на парламентарна група. Отнеха парите за наеми, самолетни билети и пътни разходи на народните избраници. Но Борисов за това не говори. 

Справката показва: текстът от правилника на предишното, 44-ти народно събрание е: "Народните представители могат да получават допълнителни възнаграждения при реализиране на приоритетни за страната задачи." Не е посочено колко, а че могат да получават. 

В новия правилник е записано: Член 7, ал. 2 се изменя така:
„(2) При реализиране на допълнителни задачи, възложени с решение на Народното събрание народните представители могат да получават допълнителни възнаграждения в размер до 25 на сто от основното месечно възнаграждение по чл. 5". 

Вече е решено дори този текст да отпадне, защото отпадат всички бонуси, а заплатите най-вероятно ще се замразят на равнището от последните месеци на предното НС. 

На Борисов това е докладвано, но той е верен на изреченото от Хитлер: Колкото по-абсурдна е една лъжа, толкова повече хора вярват в нея. Възползвайки се неговата логика и тактика, някой може да разкрие сензационно, че той е един истински син и наследник на фюрера и претворява в живота неговите завети. Борисов нека обяснява, че Хитлер не е имал деца, че е умрял преди той да се роди, че е знаел немски, а той - не и пр. Важното е да обяснява. Един от инструментите на демагогията е опровергаването на факти чрез отклоняване на вниманието с други факти. Всъщност става дума за фиктивна гледна точка. Или внушаване на илюзорна логика. Действието е краткосрочно, но ефектът е сигурен.  

Емил Азар

Не намирате ли, че приликата с Тато му е по-голяма... .

Източник/ци: Сензация! Борисов - син на Хитлер. Доказателствата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!