Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Четете бързо преди да се е отметнал: Борисов уточни: Не, няма да се кандидатирам за президент

Наглостта на Бойко не познава граници – ухилен до уши, Баце обяви пред журналистите, причакали го пред болница „Софиямед”, че ще се кандидатира за президент!

Условието на Баце за такъв безумен ход е, ако нито една партия в новия парламент не излъчи правителство и се стигне до служебен кабинет на Румен Радев.

Попитан дали продължава „битката”, Джипко Бибитков отвърна уверено: „Да, разбира се”, а на уточняващия въпрос „За президент?”, бе категоричен: „Да, ако се стигне до служебен кабинет”.

След което обърна палачинката

"Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те!", това публикува Бойко Борисов на страницата си във Фейсбук. След днешното си изказване при излизането си от болницата, премиерът в оставка добави следното в социалната мрежа:

"Ако партиите, които днес демонстрират огромно мнозинство в парламента, не направят правителство, а вкупом изтичат при президента Радев, за да им направи служебен кабинет, това ще бъде проява на безотговорност и страх.

Задкулисните договорки вече прозират зад необяснимите монолитни гласувания в парламента. Омразата, която днес ги обединява, обаче върши работа за кратко. След това е необходимо да покажат своя капацитет. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем официални разговори за подкрепа на предложеното от нас правителство. Преговорният ни екип ще действа конструктивно, защото успехът на изборите и огромното доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем максимално отговорни към държавата."

Бойко Борисов също така публикува и снимки със симпетизанти от лечебното заведение, в което постъпи заради проблеми с менискуса. "Социологията ми е по-добра от социологията Ви!", коментира премиерът в оставка кадрите, на които се вижда и че раздава автографи на фланелки в болницата. 

Звезди: Пешо За да се обяснят действията и думите на Бунака и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА кратуна. В кратуната на Бунака се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата - имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ. За да ПРИКРИЕ тази безпомощност Бунака е избрал най-краткия път - привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по кратуната те оставят слуз, която премрежва погледа на Бунака, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ и НЕПОГРЕШИМОСТ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.

Източник/ци: НАГЛОСТ за учебника: Бойко се пуска за президент (ВИДЕО) - Narod.bg

Petel.bg - новини - Борисов уточни: Не, няма да се кандидатирам за президент

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!