Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: ДПС стяга предсрочни избори на 25 юли (шайката не иска служебен кабинет)

Всички опити за съставяне на правителство, консултациите при президента Румен Радев и политическите следизборни патаклами май ще се окажат поредната инсценировка, с която да замажат очите на жадния за зрелища народ.

Перфектно запознат с драмите източник на Narod.bg разкри, че партията, която разпределя порциите в държавата – ДПС, се готви за предсрочни избори.

Според кроежите по високите етажи на управлението дори има насрочена дата – 25 юли, неделя, когато е пикът на отпускарския сезон и до урните ще отидат само твърдите партийни ядра, най-силното от което е именно на „Движението за права и свободи”.

Ако номерът на Доган мине за пореден път, ни чака правителство с преобладаващо мнозинство на хунтата ГЕРБ и техните бизнес съдружници от ДПС и БСП, партиите от протеста и сбиртокът около Слави ще загубят значителна част от подкрепата, която получиха на 4 април, обясни информаторът на Narod.bg.

Засега не е ясно дали има други съгласни с такъв развой, освен очевидно печелившия Бойко Борисов, който прави отчаяни опити да не се стигне до служебен кабинет на Румен Радев, който може да разнищи далаверите за милиарди през последните 11 години под кубинката на ГЕРБ и да прати Баце и и сие зад решетките, което ще е прецедент в новата история на Европа.

Източник/ци: Договорка в Narod.bg: ДПС стяга предсрочни избори на 25 юли (шайката не иска служебен кабинет) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!