Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пациентки в „Софиямед”: Тоя ненормалник Бойко обикаля по стаите, тормози ни (СНИМКИ) – В Народното събрание неможе да иде, щял да скъса още един менискус

Този ненормалник почна да обикаля по болничните стаи и да досажда на хората. Как се връзва това поведение с противоепидемичните мерки?

Това пишат пациентки от столичната болница „Софиямед”, които дори са документирали как Баце обикаля из болничните стаи да тормози хората.

Борисов закономерно се тръшна с разкъсан менискус току преди разпит в парламента и сега скучае в клиниката, където бе „опериран по спешност”. Мутрата запълва времето, като ходи да облъчва лежащо болни с тъпотиите си.

Постът на Северин Сабахи от болницата е споделен от бившия депутат Стела Банкова с лаконичния коментар „Луд, луд, луд”.

"Гредахте ли ги вътре в болницата докторите как искаха да им се подписвам на престилките? Ще ви ги покажа." Това каза горделиво министър-председателят в оставка Бойко Борисов пред отбрани медии при изписването си от „Софиямед“. Към този час той трябваше да бъде в парламента, но уви…

На въпрос дали ще изненадада Народното събрание и да се яви там, Борисов отговори: "Е, как да отида сега там"... ще скъсам още един менискус, а и съм зает съм да обикалям по стаите. 

Източник/ци: Борисов: Първият не се е оттеглил. Когато отборът печели, не прави смени

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!