Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пак хванаха Бойко в лъжа! Хем не може, хем не спира, но си призна: Акъл не се набива

Премиерът в оставка Бойко Борисов тръгна на обиколка в болницата, където е настанен след операцията заради скъсан менискус. След като влезе в стая на прясно оперирани и току що излезли от упойка жени, той обясни, че изрично го предупреждавали да не играе футбол, но той възкликва: "Акъл не расте", което отведе до препратка към негови думи в миналото, изречени към вицето му Томислав Дончев: "акъл не се набива".  

Бойко обяви, че един ден ще се върне, но не уточни нито на каква позиция нито в кой си живот. Това стана по време на обявяването на имената на министрите в кабинета, който той предлага.

"Аз ще се върна един ден - ще спра да куцукам, ще си почина. Когато се мобилизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Както какъв, няма никакво значение", обясни лидерът на ГЕРБ на кандидатите за министри от кабинета, който партията ще предложи за нов кабинет, съобщава "Дневник".

May be an image of 1 person, standing and text that says 'светослав романов оманов я някой да му драсне в плана за възстановяване, че патерицата трябва да e отдясно. RSIBEH OTBIERT 12 m Like Reply 28'

Имам питане . Защо е сложил патерицата на здравия крак?
А. Защото не е опериран.
Б. Защото е тъп по рождение.
В. Защото са му направили лоботомия.

Силвестър Георгиев Янакиев, Facebook

Ще спрем да сме отвлечена държава чак когато появата на Борисов по телевизията е единствено в криминалната хроника. Нито една парламентарна комисия няма да може да ни подсигури това.
Има един каскет за бутане. И разчистване на правосъдната кал, в която се дави държавата.
Radoslav Bimbalov, Facebook

Източник/ци: Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Petel.bg - новини - Бойко Борисов: Аз ще се върна един ден

Борисов: Акъл не се набива - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!