Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да знаете! Не сте девствени и неопетнени! Не пренебрегвайте и 800 000 на проф. Константинов! гласували за ГЕРБ!

Мика Зайкова: Кой ви е казал, че хората избират Борисов? Да е жив е здрав проф. Константинов!

Да знаете! Не сте девствени и неопетнени! Не пренебрегвайте и 800 000 гласували за проф. Константинов! ГЕРБ!

Новите управляващи от „Има такъв народ “ не трябва да забравяме, че не са нито девствени, нито неопетнени. Държанието и самочувствието им е добре да се промени.

Това, че не са участвали досега в политиката не е причина да си повярват в собствената невинност. Време е да дойде осъзнаването и да си дадат сметка, че освен тях самите има и едни 800 000 на проф. Константинов!, които стоят зад вече изпадналата в опозиция ГЕРБ.

Едни 800 000 човека на проф. Константиновкоито са повярвали в проф. Константинов Борисов и неговите хора, независимо дали това ни харесва или не.

Тези хора на проф. Константинов трябва да бъдат третирани с уважение. Това се нарича политически коректно държание. Някой се изказа за справедливост спрямо хора, управлявали в правителства на Борисов.

Има си съдебен ред за това. Всичко останало се нарича саморазправа, която отдавна не се практикува в цивилизованите общества. А и ако трябва да се търси вина, не трябва да се пропуска и ръководството на БСП с Корнелия Нинова, която крепеше Борисов на власт. Кой е виновен? Който яде баницата или който му я дава?

До сега в България нямаше автентична опозиция. Сега ГЕРБ се превръща в такава и то в позиция на малцинство. Малцинство, което сигурно са заслужили заради арогантното си поведение към останалите политически субекти, но отново припомняме, че и вие не сте девствени! Шоуто, което водихте, бе изпълнено с политически сарказъм и вие залитахте в една или друга посока!

Да ви припомним ли за подкрепата за една от най – омразните жени политици Миглена Кунева или позната като Прамова?

Време е за дела за справяне със ситуацията, за бързи промени в изборния кодекс и ясна дата на край на това Народно събрание и отиване към предсрочни избори. В противен случай ще сте поредните добрали се до местенце в парламента и някоя комисия! Това трябва да се опровергае, в което народът вече се съмнява. Всеки знае, че при добро желание до нова година може да се промени изборния кодекс и да се изчистят мъртвите души от списъците.

След това е време за честни избори. Когато говорите и за „партии на протеста“, да не забравяме, че никой не приема Мая Манолова като ново лице в политиката, а напротив, като добре обръгнала в политиката и минала през най – големите задкулисни играчи. А от сега можем да се хванем на бас, че като шеф на комисията, която трябва да ревизира Борисов, няма да стигне до никъде. Защо? Ами, защото Борисов е в близки отношения с мъжа й Ангелов, който бе министър на отбраната.

Ехх, то едни небивалици, то едно чудо! Относно „Да България “ Христо Иванов си бе хвърлил оставката, след като се разбра, че няма да има реформи, каквито той иска в съдебната система. Но какво да кажем за останалите от партията?! Бивш шеф на ДАНС, обвиняван в национално предателство и изнасяне на секретна информация за чуждо разузнаване!

Е, всички скоро ще разберете кои са тези „партии на протеста“ и кои тъмни фигури стоят зад тях. Така че,

драги ми смехурковци, обявете дата на срок на този парламент и точни задачи, които трябва да свърши. И не забравяйте, че зад сегашната опозиция в лицето на ГЕРБ стоят 800 000 българина, които не може и не трябва да бъдат пренебрегвани!

Източник/ци: Да знаете! Не сте девствени и неопетнени!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!