Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Eкипчето на Мутрата за следобедно мачле набъбва на няколко хилядарки в „зелено” (СНИМКА)

Бойко Борисов, който вчера следобед симулира скъсан менискус на коляното след „мачле” в софийския кв. „Дианабад”, рита с крими аверите си, облечен в марков екип за няколко хиляди долара, разкри Narod.bg.

Само фланелката на сикаджията, която е от луксозния английски бранд „Бърбъри”, струва 600 долара, показа нашата проверка.

Въпросът е как така доскорошният премиер със заплата 7000 лева е дал над хилядарка само са тениската, сякаш други разходи в живота си няма?

Вариантът е парите за марковите парцалки да са от прословутото чекмедже, натъпкано с евро по 500 от кражби, което уж не било негово, а любовницата му, условно наречена „Мата Хари”, го напълнила за снимките, които взривиха България това лято. Целта била най-прекрасният министър-председател в Европа, с когото никой световен управник не иска да има нищо общо, да бъде изкаран мошеник…

Справка в официалния сайт на британския символ за елегантност показа, че дрешката на Баце е точно 592 долара.

Като прибавим марковите маратонки, якето и анцуга, екипчето на Мутрата за следобедно мачле набъбва на няколко хилядарки в „зелено”.

May be an image of 3 people, people standing and text that says 'BURBERRY FALL2019 2019 BURBERRY FEATURING BOYKO BORISSOV'

Иначе вече са всички е ясно, че менискусът на Борисов се „скъса” доста удобно точно днес, за да може страхливецът да има повод да изклинчи от разпита в сряда в парламента, където бе привикан от новия 45-и парламент, за да разкаже за далаверите през посления си 4-годишен мандат.

Източник/ци: Удар на Narod.bg: Бойко рита мачле с марков екип, само фланелката му Burberry струва $600 (СНИМКА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!