Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Менискусът на републиката се скъса за да избяга на парламента! България е загубена! - Представете си какво ще скъса ако трябва да се яви пред съда

На 15 април направих следната прогноза:
"Мисля си, че Той няма да се яви в Народното събрание."
Приведох четири аргумента за да смятам така.
Единият от тези аргументи бе такъв:
"Той по характер не е смел човек, бяга от битките, крие се зад чужди гърбове, а да се явиш пред точно този парламент се изисква смелост, това не е изпитание за страхуващите се и-или страхливите политици." - Nikolay Slatinski

Atanas Dimitrov
На мен ми струва, че има и друг момент с 5-тият скъсан менискус: (цитирам)
“...шесто, започва да прави и невъзможното да предизвика жалост и съжаление в обществото, да обяснява надлъж, нашир и навис как се е трепал за благото на всички, как се е лишавал от сън и покой, как си е разбивал здравето за нас, как не е мигвал от грижа за народа”... и прас - менискус!

Контузията и последвалата спешна операция от менискус на премиера в оставка Бойко Борисов разпалиха големи дискусии в интернет пространството. Разбира се, всичко това развинти и фантазията най-вече на футболните фенове, които бяха повече от откровени в коментарите си в социалните мрежи.

СТАРИТЕ НОМЕРА НА СТАРОТО КУЧЕ
Хванах се на бас с едно приятелче, че Онуй ще се тръшне болно тези дни или ще има опит за атентат срещу него. Ми познах!
Номерата му са вече толкова изтъркани, че никой не им се хваща. - Елена Гунчева

Журналистът Мартин Карбовски реагира мигновено на новината и написа в профила си във Фейсбук: "ББ го оперират. Ще е куц за сряда", а това беше достатъчно за около час да се съберат хиляди коментари под поста му.

Предлагаме ви някои от по-интересните:

Люби Панев: "Освен в оставка, и в отпуска, вече е и в болнични! Ще го закарат до парламента само в белезници!"

Стефка Костова: "Мозъчна операция или скъсан менискус? Крехката психика ли не издържа, или егото на ниво "генерал-експерт"? Негово Величество съвсем очаквано скочи първи от потъващият кораб, катапултира, дезертира! И това ми било Генерал-лейтенант-охранител! Мишка с посрани гащи, нищо повече!

А Негово Светейшество ще отиде ли пак на свиждане, както преди за високото кръвно??? Или малко по-късно? Баце, звънче имаш ли на колелото, с което ще правиш инспекции по селските пътища? Ей така, вместо бибитка. Щото инвеститорите ти май са станали нетърпеливи нещо".

Евгения Борисова: "Какъв позор! Този екземпляр е готов на всякакви театрални сценарии, за да не застане с лицето си. Дори да има причина за болнично лечение, приказката за лъжливото овчарче звучи гръмко в ушите ми след толкова лъжи през годините от сутрин до вечер".

Емил Асенов: "Трайна контузия! Съсипаха му кариерата. А можеше да изкара поне още десет години!"

Христо Начев: "Само да не го оперира Мутафчийски, че няма да излезе!"

Васил Иванов: "Ами така е, сума ти народ иска да го обиди. По няколко пъти".

По-наблюдателни обърнаха внимание и на ватираната блуза, с която Борисов беше облечен под якето. Оказа се, че тя струва между $592 и $687. Друг важен детайл е, че всички около премиера в оставка са с маски, но той не носи такава.

Полемиката сред футболните фенове отприщи постът на бившия директор в ЦСКА - Милко Георгиев, който винаги е много активен по наболели теми в социалната мрежа. Той написа: "Операцията ще я предават ли по Севда ТВ? Все съм виждал страхливци, ама този номер с менискуса ме уби!"

Привържениците на футбола са далеч по-хард в мненията си, като също не спестяват иронията по адрес на Борисов.

Валентин Лазаров: "Като му видях футболните обувки, се убедих, че са Петър Жеков+Камбуров+ти×3!"

Ванко Ванков: "Да не е ходил да участва в новата Суперлига като представител на рогатите и да е показал уменията си на презентацията пред Флорентино Перес?"

Крум Цонков: "Човек на какво ли не е готов, за да не иде на работа!"

Андриян Георгиев: "Тази операция вече я изпълняват в първи курс медицина и след 2-3 седмици играят официални мачове. В Италия и Германия".

Милен Берберов: "С патерици може да иде".

Нели Тодорова: "Този филм не го ли гледахме вече?"

Никола Кирилов: "Витоша Бистрица официално отказа участие в турнира Европейска суперлига, след като звездата на отбора Фончо се контузи".

Радослав Георгиев: "Менискусът на републиката се скъса! България е загубена!"

Алено Момиче: "Дано не възникнат усложнения при интервенцията и, не дай си Боже, да прерасне в отит!"

Динко Гоцев: "Как се контузва човек, който не мърда по терена в стойка "Ф"?

Златка Цвеева: "Очаквам след операцията да излезе по майчинство!"

Марияна Михова: "Тоя от шубе ще каже, че е направил спонтанен аборт!"

Ангел Ангелов: "Внуците явно не си поплюват".

Борислав Занев: "Напълнил е "памперса" толупа и се крие като мишка! Сигурен съм, че има и зъби за "оправяне", кокоши трън и две-три брадавици".

Ивана Бъчварова: "Ако продължават да го викат в парламента, да знаете, че следващия път ще го приемат по спешност с изтекли води!"

Бърза справка показа, че Бойко Борисов е бил опериран по спешност, тогава е е претърпял интервенция на хрущяла на коляното, но през далечната 2013 година. Тогава той много бързо се възстанови, но сега това едва ли ще се случи, прогнозират хората от народа.

Борисов е бил опериран пак от доцент Антони Георгиев, известен в спортните среди като Тони Коляното, като премиерът останал един ден в болницата. Колко ли ще бъде сега престоят му?

May be an image of 1 person and text

„Работа, работа, работа!”
„Отпуска, Отпуска, Отпуска!”
„Болнични, Болнични, Болнични!”
May be an image of 1 person, standing and outdoors

Буци вече с извинителна бележка...
No photo description available.
May be an image of 1 person, standing and text

Когато си хем красив, хем умен.
May be an image of 4 people, people standing, footwear, indoor and text that says 'BURBERRY LONDON'
Колажи и карикатури | Facebook

Източник/ци: Хората от народа: Менискусът на републиката се скъса! България е загубена! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!