Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Явор Дачков: Слави Трифонов е в ступор и той все още не знае какво да прави

Според Дачков - "Трифонов преповтаря образа на Борисов от преди години".

„Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес“, добави още той.

Партиите трябва да си направят ясна сметка, преди да задават въобще дневния ред на обществото. Защо се говори за ревизия и промени в Изборния кодекс? Мая Манолова ли ще свърши по-добра работа от Европейската сметна палата (ЕСП), че ще прави ревизия? ЕСП е показал 0 грешки при усвояването на евросредства. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

„Стига сте говорили приказки как ще сте опозиция, вие имате мнозинство! Захващайте се за работа!“, призова той новите формации в 45-ия парламент.

Харизанов очаква да види и реалните политически действия на политика Станислав Трифонов. Напомни, че политиката е пипкав и тегав занаят.

Според журналиста Явор Дачков Трифонов е „поставено лице за поръчки“. Разбъркването на картите и слабия резултат на БСП обаче са наредили „Има такъв народ“ на второ място. Това е поставило Трифонов в ступор и той все още не знае какво да прави.

„Оказа се, че трябва да води държавата, но не може да го направи“, коментира пред БНТ Дачков.

„Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес“, добави още той.

Явор Дачков каза, че Трифонов не е направил „един скеч срещу Доган и Пеевски“. „Има такъв народ“ пък била подчинена изцяло на председателя си. Извозването на депутатите с автобус е било унизително, според журналиста. На тях не им е разрешено и да правят коментари. 

"Аз алтернативата не я виждам. Виждам Слави Трифонов, който преповтаря образа на Борисов от преди години", каза още Явор Дачков. 

Той не вижда алтернативата и в лицето на "хулиганския" Николай Хаджигенов и "шизоидния" Тошко Йорданов. 

В същото време обаче и Борисов не действа правилно, допуска Дачков. 

"Борисов прави грешки и вместо да покаже ГЕРБ в човешко лице, той изтипоса пак Караянчева за председател на НС, Атанасова за председател на ПГ на ГЕРБ и Даниел Митов за кандидат за премиер", коментира журналистът.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Явор Дачков: Слави Трифонов е в ступор и той все още не знае какво да прави

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!