Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поредната опорка: имало план на Румен Радев да се превърнем в президентска република

Поредната опорка е че имало някакъв план на Румен Радев да се превърнем в президентска република. Очевидно има някакъв център който ги генерира. Започна се от Панорама и Боряна Димитрова, вчера се пое от ГЕРБерски анализатори, а днес се включи и Росен Плевнелиев.

Това е началото. Утре ще пуснат че ИТН е президентска партия.

Първо, трябва да си формен идиот за да си мислиш, че в този претоварен дневен ред и фрагментация на политическия елит и обществото някой изобщо може да си помисли, че президентът може да наложи свой предполагаем егоистичен интерес, който изисква промяна на конституцията или на законите.

Второ, Радев си има пътека - президентските избори и доколко се вижда не е толкова безразсъден точно когато шансовете му за преизбиране са нелоши, да си вкара автогол. Боряна Димитрова направо интригантства, защото не стъпи върху някакъв документ или изявление.

Трето, този мозъчен център, който очевидно обслужва Борисов и кръга около него си мисли, че може по този начин да му създаде писта за връщане на власт или за кандидат на ГЕРБ срещу Радев за изборите. Има малък проблем - Джипко като самовлюбен, с мания за величие и незаменимост човек крие толкова разрушителна сила, но не спрямо Румен Радев, а спрямо тези, които са близо до него. Те да му мислят, включително придворните "умни" глави и социолози.

Не е само Дани Митов с фабрика на 9 септември.

Спасявайте се, докато имате време.

Борисов не послуша добронамерени съвети. И те няма да ги послушат.

Силата на съдбата - увертюрата. Всичко или почти всичко е казано в музиката

Ilian Vassilev, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!