Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николаос Цитиридис: Борисов да си търси работа сега като обикновен гражданин

"След като Борисов вече се счита за обикновен гражданин, то е редно да си намери нова работа, за да не тежи на социалната система и да взема помощи, нали така? Ето няколко професии, с които може да си изкарва хляба." - написа  Николаос Цитиридис във Фейсбук.

"1. Охрана на Слави - завръщане към корените, навиците не умират. 

2. Пожарникар в пловдивската дирекция за пожарна безопасност. Клошарите пиромани имат нужда от респектираща фигура, за да спрат да подпалват сгради с историческо значение, към които има "инвестиционни" апетити. 

3. Лектор в ЮЗУ - с такова ноу хау е грехота е да не се сподели опитът. Трябва да се учим от грешките на другите. 

4. Треньор по футбол в детско-юношеската школа на Бенковски Црънча. Неведнъж е показал, че футболът е за всички, дори да не го могат и може да надъха децата. 

5. Шофьор на такси - "Съсипаха я тая държава" ще му отива да го казва, а да се види как той се кара за клиенти на летището с Миролюба Бенатова би било златен материал. 

6. Quality Control в строителна фирма - има ли нужда да обяснявам? 

7. Спасител на плажа - концесионери по цялото Черноморие му дължат услуги, все ще се намери някой изоран и застроен плаж, на който Борисов да положи тяло и да гледа чехкини със съмнителен морал. 

8. Фермер - Опитът с Европейските програми и мисирките са предпоставка за една обещаваща кариера в отглеждането на пуйки. 

9. Сошъл медия директор на рекламна агенция - управлението на държавата през фейсбук лайфове гарантира, че клиентите ще са доволни от рийча и фийдбека, нищо, че не знае тея думи какво значат. 

10. Производител на мебели - нощните шкафчета не са това, което бяха. 

А като гледам, от мен би станал един нелош хед хънтър. Приятна неделя да имате и не стойте без работа."

Nikolaos Tsitiridis, Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Николаос Цитиридис: Борисов да си търси работа сега като обикновен гражданин

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!