Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Победените са нагли! Победителите са смешни! Борисов няма работа в този парламент! – И "победителят" с 200 тръгва "смешно" да бяга

Георги Евдокиев Марков. Доскорошният депутат от ГЕРБ, известен още като агент „Николай“ и „Стефан“ (agentibg.com, Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност) се хвърли в защита на Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

Осъдете комунизма и ВИЕ

Георги Марков, Фейсбук 

БОЙКО НЯМА РАБОТА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ,

May be an image of one or more people and text
Facebook
А В СЛЕДВАЩИЯ КАТО НОВОИЗБРАН ПРЕМИЕР!

May be an image of 1 person and text that says 'www.gerb.bg .gerb. герб търся си HOBA работа, работа, работа'
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

НЕ СА МУ ДАЛИ МАНДАТ И НЯМАТ ПРАВО ДА ГО ВИКАТ!

Победителите са смешни!

На какво отгоре викате Бойко в този парламент?

Член.83, ал.2 от Конституцията касае само министрите.

Мандатът му не е от това, а от миналото Народно събрание. Затова депозира оставка.

Ще видите Бойко в следващия парламент като премиер, когато го изберем с подобаващо мнозинство и ви победи за пореден път!

May be an image of 3 people, people sitting and text
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Победените са нагли! Не допуснаха за парламентарен шеф представител от ГЕРБ, както го изискват елементарните правила на демокрацията и гласът народен и Божи. Обидиха кандидата на ГЕРБ за председателското място (бацевата ПКП) – българска жена, българска майка, имаща и внучета, жена със семейство, със съпруг, и то мъж.

Нарекохте ГЕРБ токсична партия. Въобще на какво отгоре си мислите, че Бойко може да ви удостои с вниманието си. 

Та Борисов 12 години общува с Доналд Тръмп, с Камерън, с Виктор Орбан, Меркел, Макрон и с кого ли не още. Той е скъп приятел на Ердоган, за да дойде да ви слуша „Ревизоро Мая“, Хаджикян, Бабикян и компания.

БОЙКО Е В ОТПУСК. Има си заместник.

10 години бял ден не видя да оправя горката България.


ББ почива след като е оправил "горката България".

Да я оправя след двете национални катастрофи, до които я доведохте по времето на Луканов и Виденов.

До паралелната държава, която доведохте по времето на правителството на Илия Павлов, на БСП и ДПС.

До кривата круша, която я докара тройната коалиция, известна с обръчите от фирми. До безвремието, което я докара Орешарски по време на правителството на победените, когато ни спряха европарите. Бойко е в отпуск и ще си почине добре, защото си има партия победител, на главата са му 5 млн.??? българи, които управлява на местно ниво, има си ЕНП, в което е старейшина.

Вие, победените, нищо не направихте за 30 години, а Бойко ви направи 3 метра, зали, църкви и магистрали. Спря мигрантите. Направи блестящо европредседателство. Направи домакинство на пътя на коприната, направи Балканска четворка и т.н.

Вие правете кворума. Вие, победените, оправяйте България. Оправяйте ни от чумата, говорете с Ердоган да не пуска мигрантите, правете каквото си искате. Ще съсипете България и Бойко ще дойде да я оправи. Тогава пак ще го видите в парламента.

Акад. Петър Иванов:

България е на първо място в света сред 230 страни по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.
Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн цигани и 0,7 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн., а впоследствие ще изчезнат напълно.
Българската нация умира.
По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Румъния, Литва, Сомалия и Свазиленд и др.
Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.
Според данните на НСИ, през 2015 г. от починалите 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н.
Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието, умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.
Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен - от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.
По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови.
Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.
България се циганизира и турцизира.
Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми.
Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.
Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.
Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.
България е първа в ЕС по неграмотност. Според международното изследване PISA 2015 40-42% от учениците ни са в някаква степен неграмотни.
Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз.
Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, Президентството, съдебната система, местната власт и т.н.
По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание и отчаяние, заемаме едно от първите места в Европа и в света.
Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници и крадци на национално имущество, които за 30 години откраднаха всичко, което може да се открадне, сега крадат и Светата българска православна църква, оглавявана от патриах агент на ДС.
А българите, според международните класации и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-отчаяните, най-простите (с най-нисък IQ) и най-нещастните хора в Европа.

Petar Ivanov, Facebook

Източник/ци: Георги Марков: Борисов няма работа в този парламент! Победените са нагли!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!