Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави ще бъде спрян само през трупа му

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов продължава да иска да промени държавата ни и да държи съдбата й в свои ръце. След като се разбра, че шоуменът е с най-голям вот в чужбина, а той винаги е твърдял, че го боли, че България става все по-безлюдна. можем да очакваме от Слави да приеме властта, независимо дали сега или след 3 месеца.

Собственикът на телевизия „7/8 tv“ избухна срещу диктатурата и мафията у нас. Той е на мнение, че всеки честен човек бива атакуван и охулван. До голяма степен това важи и за самия Трифонов, когото от една седмица насам почти всички политици определят като чалгар, който не може да управлява България.

Слави Трифонов няма да се даде пред мафията

„В съседна Турция няма съд, колят ги на моста на Босфора. Дай и тука така да действаме. Като не могат да ме спрат, да ме заколят долу на Орлов мост. Хората имат права.“ – изригна Трифонов в ефир.

Шоуменът е категоричен, че ще направи трите реформи, заради които инициира референдум преди няколко години. Той иска народът да избира началниците в МВР, депутатите да станат 120 и да има електронно гласуване.

Очаква се мандатът да бъде връчен на „Има такъв народ“, тъй като никой не иска да се коалира с ГЕРБ. Слави обаче ще спази обещанието си и няма да направи коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. Това значи, че през лятото ще ходим отново на избори.

Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен.
От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас.
Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие.

Слави Т. Трифонов | Facebook

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

May be an image of 1 person

Източник/ци: Слави Трифонов възхити България: Няма да се излагам като Борисов, отказвам се от властта!

Слави Т. Трифонов | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!