Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не случайно Борисов бе лансиран от кръга "Живков". Тя и "династията" е такава, правешко-банкянска

Дилов-син издаде най-голяма "скрита" гордост на ГЕРБ, която да компенсира нараненото его на нежелан, токсичен, партньор на лидера им, а именно че още малко и ББ ще стане премиера с най-дълъг стаж, подобрявайки антирекорда на Станко Тодоров.

Дори не се досещат какво това означава - още, по, най- "Станко" щял да бъде Бойко. Станко Тодоров поне никой не свързва с корупция и грабеж.

Мисля си, че това е най-яркото доказателство за сходния генотип на двата приемиерски мандата. България просто излезе от историята по време на Борисов, както беше по време на Станко Тодоров и Живков, и регистрира най-мрачните антирекорди в историята като демограрафия, като икономика, като демокрация, медии, права, свободи.

Както се казва от Станковщината се измъкнахме, от Борисовщината не. Коренът им е един и същ - живковски, не случайно Борисов бе лансиран от кръга "Живков". В този смисъл антирекордът е вътрешногрупов, в известен смисъл династичен.

Тя и "династията" е такава, правешко-банкянска, по пътя, вляво от Уиндзор.

Илиян Василев, Facebook

Баце с Тато си

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

Осъдете комунизма и ВИЕ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!