Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗМАМА: Славена Точева от ГЕРБ избрана с менте бюлетини, по-къси с 1 см от оригинала (Дидо Дънката ли фалшифицира вота?) – Narod.bg

Грандиозен скандал с „изненадата“ на ГЕРБ във Варна Славена Точева – красавицата, която с 6805 преференции измести д-р Костадин Ангелов – Коце Ботокса от първото място в листата на хунтата!

Славена е депутат с цената на сериозно престъпление

Бюлетините с преференциите, набутани в чувалите за 30-годишната секси мацка, са менте, разкри източник от подземна Варна ексклузивно пред Narod.bg.

Изборните книжа са специално напечатани, за да може жената, чийто съпруг лежи в испански затвор за трафик на дрога, да помете всички и да влезе в новия парламент.

При престъплението обаче е допусната грешка, която, ако има прокуратура, може да коства всичко за Славена – бюлетините били със сантиметър по-къси от оригиналните, след като от печатницата объркали действителния размер.

Въпреки това, обаче, номерът минал и Точева вече се води избран депутат в 45-ото Народно събрание.

Престъплението обаче ще лъсне, ако се направи детайлна проверка на бюлетините, в които името на варненката е посочено с преференциален вот.

Предположенията са, че трафикант №1 Дидо Дънката стои зад фалшификацията

Както вече писахме, мъжът на гербаджийката Славена Точева лежи в испански затвор за наркотрафик! Варненката била уредена на изборите на 4 април за народен представител от Варна с повече преференции от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов заради близостта си до трафикант №1 Даниел Славов – Дидо Дънката.

Оказва се, че половинката на новоизбраната депутатка Славена Точева, от когото тя има дете, е международен пласьор на наркотици. Преди няколко години той е заловен „на калъп“ с голямо количество дрога и е пратен в истански затвор, където и в момента излежава 11-годишна присъда.

Депутатката Славена, която е студентка в Стопанската академия в Свищов, работи като хостеса в нощно заведение, съвсем разбираемо не обича да споменава съпруга си, особено сега, след като вече е депутат.

Предположенията са, че именно Дидо Дънката, със своите бандитски контакти, е успял да пробута бюлетините-менте, с които Славена Точева е избрана за депутат от мафиотската партия на Бойко Борисов.

Разследване по казуса ще покаже цялата истина, ако има кой да го проведе, в което екипът на Narod.bg дълбоко се съмнява.

Източник/ци: ИЗМАМА в Narod.bg: Славена Точева от ГЕРБ избрана с менте бюлетини, по-къси с 1 см от оригинала (Дидо Дънката ли фалшифицира вота?) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!