Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато опозицията е тъпа, властта гледа сеир! Борисов е спокоен, защото враговете му се самоунищожават!

Когато лидерите на опозицията са достатъчно тъпи и много огладнели хора, Борисов може да стои и да гледа как се самоунищожават преди въобще да е свален от власт!

Нинова предварително унищожи собствената си партия заради стимули от страна на премиера, казват запознати. Дали е така, не знаем, но е факт, че Нинова докара БСП до дъното на изборите. Може би от глад!? След изборите пък в коалицията

„Изправи се. Мутри вън “ не могат да се разберат кой кой е и кой ще води бащина дружина. Пак от глад и драпане за власт. Изведнъж „боркинята “ за справедливост Мая Манолова не можа да преглътне Хаджигенов, който директно заяви, че ще се жертва да бъде министър. Нарцисизмът не е само при Манолова. Май всичко пак е от глад.

За сега Слави Трифонов се държи достойно, въпреки че държи избирателите си в неведение. При Слави поговорката „внимавай какво си пожелаваш “ май влезе в сила. Със сигурност Трифонов не е искал премиерски пост. Той е бизнесмен и вижда България като място, в което трябва да се живее добре и да се спазват правила.

Да, но народът изведнъж го изненада и му даде толкова много, че сега очаква да бъде спасен от него.

ГЕРБ дефакто спечелиха изборите, но Борисов пък не разбра през всичките тези години, че от време на време трябва да се дава работа и на останалите, които не са с теб. Както правеше царя.

Даваше на всички и инвестициите течаха към България, институциите не бяха бухалки и хазната се пълнеше. Сега всъщност поради тази причина всички са срещу Борисов и ГЕРБ и това ще му е за урок, дори ако успее да се върне на власт, виждайки абсурдната ограниченост на така наречената му опозиция. Достатъчно е Борисов да стои и да гледа сеир как останалите сами се унищожават. Ами, тъпи са!

Източник/ци: Когато опозицията е тъпа, властта гледа сеир! Борисов е спокоен, защото враговете му се самоунищожават!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!