Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нещо се случва! Хора от Кръга на вълчицата се срещат в спешен порядък със зам.-министри и шефове на важни агенции

Нещо се случва.

Гравитиращи около Кръга на вълчицата се срещат всекидневно със зам.-министри и шефове на агенции. В същото време в президентството непрекъснато влизат и излизат костюмирани групи мъже.

В ресторант „Ла катедрале“, както ви информирахме преди, се е заформил Кръга на вълчицата. Общество, което няма цвят, а се интересува само от икономическата част на развитието на страната и бизнес просперитета на държавата.

От информатори се осведомихме, че от хората в този кръг зависят назначения в държавната администрация по министерства и агенции, както и привличане на външни инвестиции в страната. Има и политици от различни партии, обединени от същите желания. Става ясно, че от това общество зависи последващото нареждане на важните постове в България.

Спешността на срещите на хора от Кръга на вълчицата с шефове на важни агенции буди подозрение. Питаме се дали Кръгът на вълчицата не е посредник между премиер и президент в опит да се преразпредели държавен ресурс и власт? Или това общество определя какви решения трябва да вземат двамата първи в държавата?

Сега ситуацията е напрегната и с новия играч Слави Трифонов. Още не можем да разберем, но са факт спешните срещи с важни особи. И ще се ровим до края да разберем и защо се казва Кръгът на вълчицата и всъщност има ли „вълчица“ и коя е тя или е само символика?!

Нещо се случва! Хора от Кръга на вълчицата се срещат в спешен порядък със зам.-министри и шефове на важни агенции.

Източник/ци: Нещо се случва! Хора от Кръга на вълчицата се срещат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!