Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Райчев: Над половин милион българи желязно искат Борисов за премиер... ЕДВА НЯКОЛКО МИЛИОНА НЕ ГО ИСКАТ

Андрей Райчев каза колко души искат Бойко Борисов да остане премиер и какво очаква да предприема Слави Трифонов. Седмица след изборите не е ясно кой ще управлява държавата. ГЕРБ готвят кабинет, но знаят, че други политически сили няма да ги подкрепят. Поне такива са заявките до днес. През това време партията на Слави Трифонов, като втората по големина политическа сила, е най-ухажваният политически играч, на когото всички предлагат подкрепа. А "Има такъв народ" продължават да мълчат. Какви са политическите сценарии коментираха в ефира на „Неделята на NOVA” социологът Андрей Райчев и анализаторът Георги Харизанов от Института за дясна политика.

По стечение на обстоятелствата  имах възможност да се видя с премиера Бойко Борисов след изборите. Броят на хората, които му се обадиха да му честитят победата и да помолят за среща, не се различи коренно от предишни години. Не е време за злорадство и осмиване. Тепърва ще чакаме да видим политиката на г-н Трифонов”, заяви социологът Георги Харизанов.

„ГЕРБ си е силна. Над половин милион българи желязно искат Борисов за премиер. Не е проблем политиката, проблемът е състоянието на нацията. Тези, които не харесват Борисов, не могат да излъчат нещо срещу него. Ако Слави Трифонов внесе правителство ще получи 240 гласа. По-вероятният вариант е той да поиска нови избори”, каза Андрей Райчев, пише Novini.bg.

---

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Осъдете комунизма и ВИЕ

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

Източник/ци: Petel.bg - новини - Райчев: Над половин милион българи желязно искат Борисов за премиер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!