Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: ГЕРБ е първа политическа сила, защото хората одобряват ВСИЧКО, което правим

Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите, защото хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството и всичко, което се прави по регионите в страната. Това коментира премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който инспектира ремонта на Околовръстния път на Пловдив.

„След като завършихме първия лот на околовръстното около 3 км, сега работим на км 4 от пътен възел до пътен възел. Прави се изцяло нова основа и разширяваме пътя. Дейностите се движат в график. Хората одобряват тези мащабни ремонти, които се правят по регионите. Доволен съм от темпа на работа и хората ще бъдат още по-доволни. Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график“, заяви той.

„Днес ще бъде пуснато и едното платно на АМ „Тракия“, където стана катастрофата. Утре ще преправят увредения асфалт, заради катастрофата в началото на седмицата“, допълни премиерът.

„Няма досега друга партия, която да е излизала от пълен мандат и пак да е печелила. Омразата за нас е, защото ги побеждаваме. Най-щастливи ще са, ако не се явяваме на избори, но ще го направим както трябва“, каза премиерът по-късно по време на посещение в село Тополово, община Асеновград, където бе с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев..

„В новите бюджети финансистите трябва да залагам много по-големи буфери за ваксини. За този и другия месец ще имаме 2.7 млн. ваксини от "Пфайзер". Много съм щастлив от тази новина. Това много ме радва. Министър Ангелов и Агенцията по лекарствата свършиха много работа. Така че хората да са спокойни, с пълна сила ще върви имунизацията. Тази седмица ще получаваме ваксини, за да могат да получат и личните лекари“, каза още Борисов.

„Направихме много и за образованието. Толкова ги е яд, че правим, че не искам да говоря“, добави Борисов.

Премиерът разгледа нова спортна зала в Тополово.  „Има много млади хора и това е най-голямата радост. Видяхме колко време минава с всичките процедури. Вече офертите се подават по електронен търг. Явиха се много фирми за пробива на Пловдив“, посочи той.

„Има много хора, които си приписват заслуги. В петък благодарение на европейската солидарност и на това, че реагирахме бързо и навременно и твърдо, но дипломатично по проблема с "Астра Зенека" се договорихме. В петък вечер, вече имаме официално данните, през април, май и до средата на юни да получим 2.7 млн. ваксини на „Пфайзер“. Мислехме, че през август, но аз мисля, че през май месец ще имаме ваксинирани вече над 3 млн. души, за да постигнем колективен имунитет и да махнем тази пандемия. Всичко е договорено“, заяви той.

„Притеснявам е, че от „Джонсън и Джонсън“ ще имаме 2 млн. ваксини, но тя още не е излезнала на пазара. Търговската война е със страшна сила и цените се вдигат със страшна сила. За "Пфайзер" бяха 12 евро, станаха 15.5 евро, сега за 2022 г. и 2023 г. се подписват договори за 900 млн. ваксини, но вече за цена от 19.5 евро. Щом договори се правят сега за 2022 г. и 2023 г., сега се плашим от новия френски щам, но толкова много щамове ще се появят. Близо 18 млрд. евро ще струва това", каза още Борисов.

Министър-председателят Бойко Борисов посети село Тополово, където с отпуснатите от правителството над 800 000 лева се изгражда многофункционална спортна зала за волейбол и баскетбол. Спортното съоръжение ще бъде използвано и като физкултурен салон на ОУ „Отец Паисий“. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който също беше на място с премиера, изтъкна, че това е едно от съоръженията, изграждащи се с отпуснатите 25 млн. лв. от правителството за изграждане на физкултурни салони.

Премиерът пое ангажимент обектът да бъде изграден по молба на волейболния клуб на Тополово, с чиито представители Борисов се срещна по време на посещението му в Асеновград през февруари миналата година. Строително-монтажните работи по спортното съоръжение напредват с бързи темпове и се очаква да бъдат завършени до два месеца.

Изграждането на залата значително ще допринесе за развитието на спорта в най-голямото след Асеновград населено място на територията на общината, тъй като до момента в с. Тополово и в околните населени места няма изградена спортна база, която да отговаря на съвременните изисквания за упражняване на спорт.

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Осъдете комунизма и ВИЕ

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят


75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Осъдете комунизма и ВИЕ

Източник/ци: Борисов: ГЕРБ е първа политическа сила, защото хората одобряват всичко, което правим

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!