Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Герб разполагат с много сериозни контрареволюционни сили предупреди Томиту тези дето имат желание или дръзват да правят революции

Чух от сутрешно интервю с томиту дончев, че ей тъй между другото, преподавал и политически науки. Бил на летен курс, човека, някъде в Полша и ги научил тия работи, освен главните си копия като логика, философия и прочее. Всестранно развита личност, достойна за институт "Отворено общество" на Сорос. И като всеки наивник, решил да "отваря" българското общество и да го извади от хилядолетната му клетка, наш томи го командировали в герб, близо до вожда и с пълна фондационна протекция.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Интересният момент от интервюто е категоричното му волеизявление, че герб разполагат с много сериозни контрареволюционни сили. Интересно, нали!? Каза го във връзка с всички, които се обявяват, имат желание или дръзват да правят революции. Мисля, че предупреждението му е навременно, защото той не визира държавни органи за противодействие на подобни неща, а вероятно някакви форми на частни армии, които са под контрол на един политически субект, при това управляващ. Стряскащо, но истина.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Организираните престъпни политически групи еволюираха през последния четвърт век и подобно на държавите създадоха хибридни системи, дублиращи държавните органи. Може да не звучи скромно, но едва ли има в държавата експерт, който е посветен повече от мен в тия процеси, които така или иначе остават дълбоко скрити от очите на лоялните граждани. Честно казано те са мои професионален интерес и много държа да напомня на томито, че опасно е само непознатото, а тези работи се знаят. Въпросът е дали са морални? Морално ли е също да "усвояваш" милиони долари от стотици фондации, за напълно измислени дейности, зад които стоят престъпни или чисто комерсиални цели? И как се нарича такава дейност извършвана от произволно длъжностно лице на ключов държавен пост?

Контрареволюционна?!

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!