Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Харизанов: Неуспелите да се справят с живота (както нас с чекмеджетата) докараха гласовете за Слави Трифонов

Неуспелите в живота са докарали изборния успех на Слави Трифонов, смята Георги Харизанов от ГЕРБ

„Засега не провиждам "Имат такъв народ" (ИТН) като другия голям полюс в политиката, за да чертаем схеми за диалог между двамата единствени лидери в България. Нека имаме предвид, че засега Борисов описва само вариантите за политическо развитие пред сегашния парламент, а още не е започнал да изброява проблемите и спешните решения, които трябва да бъдат взети”, това казва в интервю за „Марица” Георги Харизанов от ГЕРБ.  

„Не споделям тезата, че е предложен експертен кабинет. Предложението беше всеки да даде най-добрите си експерти и да се състави силно правителство. Най-добрите експерти в ГЕРБ са политически лица и водачи на партийна листа. Това не е оферта за експертен кабинет”, казва още той.

„Има време за консултации, преговори, осъзнаване на новите реалности и наместване на новите политически баланси, за да се види дали кабинет с мандат на ГЕРБ е възможен в сегашния парламент. А и честно казано, засега не видях друг работещ и солиден вариант, бидейки наясно с всички настроения срещу нов мандат на Борисов”, коментира Харизанов.

- Какво докара на партията на Слави Трифонов толкова много гласове?

- Комплексен въпрос. Бунт срещу системата, изключително популярен човек начело, гласуване напук на партиите и с усмивка на лице от страна на млади и поначало аполитични хора, дежурното недоволство на неуспелите да се справят с живота...  Причините са много и солидни, поради което глуповатите еднопластови заигравки с музикални стилове и ниска култура са твърде несериозни.

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Източник/ци: Petel.bg - новини - Харизанов: Неуспелите да се справят с живота докараха гласовете за Слави Трифонов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!