Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мафия! Контрабандист №1 купи гласове за ГЕРБ във Варна

Даниел Славов – Дидо Дънката, варненски бизнесмен с реноме на престъпник, е купувал гласове за ГЕРБ на изборите на 4 април.

Контрабандист №1 обаче не играл за посочения от хунтата водач д-р Коце Ботокса, а за своя близка приятелка, която и спечели първото място в морската столица.

Славена Точева вече е депутат…

След шашмите на Дидо Дънката никому неизвестната красавица Славена Точева събра рекорден брой преференции и се превърна в новата звезда на ГЕРБ.

Дидо Дънката пак играл за ГЕРБ във Варна

Брюнетката победи по бюлетини и на машинен вот министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса, който беше водач на листата на хунтата във Варна.

Листата, както първо Narod.bg съобщи, наредил бившият финансов министър Владислав Горанов, който безуспешно се опита за втори път да се върне на бял кон.

Откъде ли на финансовия далавераджия му е хрумнала идеята да лансира в листата на ГЕРБ мадама, която според справка в Търговския регистър е била съдружник в една фирма с Дениз Сакаллъ, син на бившия председател на ДПС-Варна Ведат Сакаллъ?

През 2017 г. обаче Точева прехвърля дела си на Дениз Сакаллъ.

Интересно е, че Горанов уж борец срещу корупцията като Баце, а дал доверието си на близка на гангстероподобния  Дидо Дънката, описван в проправителствени сайтове като описван като свързан с контрабанда на цигари и какво ли не.

Не е тайна, че Даниел Славов беше от антуража на варненския лидер на БСП Борислав Гуцанов – Медузата, най-близкия до Корнелия Нинова в партията.

Брюнетката се уреди с най-много преференции във Варна

Истинска сензация е как новата звезда на ГЕРБ Славена Точева, протеже на бандит, взела 6805 преференции от гласоподавателите на управляващите срещу 5398 за министър Ангелов.

Тя е влизала в медиите единствено като журираща конкурса Мис Варна от името на клуб Сенсо (в превод: „сетиво”), а корменият хирург вече 9 месеца е шеф на националното здравеопазване и сутрин, обед и вечер е „по телевизора”, пише „19 минути“.

Даниел Славов – Дидо Дънката е известен още от началото на 90-те години като човекът, който държи основния канал за контрабандни цигари, така поне пишеха БОП-аджиите в оперативните си справки.

По Черноморието му се носи тази слава на недосегаем и като на най-могъщия контрабандист по вода и суша във Варна и региона, който иначе бе разследван „оперативно“ за контрабанда на цигари, но службите така и не стигнаха доникъде.

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Източник/ци: Мафия! Контрабандист №1 купи гласове за ГЕРБ във Варна - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!