Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Телевизиите упорито не пускат историята с кмета на село Белгун, пребит в офиса на ГЕРБ

Телевизиите упорито не пускат историята с кмета на село Белгун, пребит в офиса на ГЕРБ - Каварна. Бит и ритан, включително и от герберския председател на общинския съвет в града, защото имало малко гласове за ГЕРБ в селото.

Като човек с някакъв професионален опит твърдя, че ако националните телевизии пуснат тази история в новините, и я коментират няколко дни, както правят с доста по-маловажни теми, с Борисов и партията му е свършено.

Телевизиите обаче съзнателно си затварят очите. Те служат на Борисов.

Те могат да ни занимават в централните новини как кола на НСО влязла в затворена улица да остави съпругата на президента. Те могат да ни занимават дни наред как БСП изключили Гергов Свинаря от партията. Защото се занимават с пропаганда в полза на Борисов, а не правят новини. Новините с неполитически сюжети са само за парлама.

Новият парламент трябва да промени закона, да освободи незабавно куклите от СЕМ и да смени Кошлуков.

А т. нар. частни независими телевизии като Нова тв и бТВ - просто трябва да ги наричаме съучастници, обслужващи мафията на власт.

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Иван Бакалов, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!