Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал: Мъжът на секси депутатка от ГЕРБ лежи в испански затвор за трафик на наркотици

Мъж, който лежи в испански затвор за наркотрафик, има новата политическа звезда на ГЕРБ Славена Точева. Красивата дама бе избрана на изборите на 4 април за народен представител от Варна с повече преференции от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов и с явната и неслучайна подкрепа на хората на местния бизнесмен Дидо Дънката, разкрива в своя скандална публикация сайта "19 минути".

Оказва се, че половинката на новоизбраната депутатка Славена Точева, от когото тя има дете, е международен пласьор на наркотици. Преди няколко години той е заловен "на калъп" с голямо количество дрога и е пратен в истански затвор, където и в момента излежава 11-годишна присъда. Днес депутатката Славена, която известно време работи като хостеса в нощно заведение, не обича да го споменава и казва, че не одобрявала начина му на живот.

Предизборният плакат на Славена Точева като кандидат за депутат от ГЕРБ. Варненката събра над 6800 преференции, което е доста учудващо за напълно непознато политическо лице

Когато мъжа й е тикнат зад решетките в Марбея, тя става близка с Христо Николов. Неговата съдба е удивителна: от шофьор на червения кмет Краси Костов, явно поради много информация и лоялност, той е издигнат до общински съветник от БСП. Кметът обаче се изпокарва с тогавашния силен човек в левицата като неин организационен секретар и също така местен депутат Димитър Дъбов, което не му донася следващ мандат, а властта преминава в ГЕРБ. Шофьорът му – общински съветник пък, сигурно поради някакви посреднически заслуги, се озовава шеф на голяма фирма, отговаряща за сметосъбирането в града.

Амбициозната днешна депутатка обаче го зарязва, когато го гонят от фирмата заради злоупотреби. Следва съдружието със сина на лидера на ДПС в морската столица Ведат Саккалъ. Впоследствие тя прехвърля на партньора си дяловете от фирмата.

Политик със стил и класа няма как да не изглежда така!

Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ фигурира в медиите само по един повод -  светски. Преди няколко години тя представлява нощния клуб "Сенсо" в журито на конкурса "Мис Варна". Славена се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян публично пред дома си през 2014 г.

Според слуховете, от няколко години Славена Точева е особено близка до варненския фактор и бивш митнически властелин Дидо Дънката. Според някои, именно той е в основата на хилядите преференции, с което варненското Барби се намърдва за депутат от ГЕРБ и изпреварва дори народни любимци като проф. Костадин Ангелов. Любопитно е в каква сфера на публичния живот ще е компетентно новото политическо Барби. В официалната си биография 30-годишната Славена е представена като "еколог в частния сектор" и човек, който владее четири езика, а в момента е студент по “Управление на туризма” в компрометираната Стопанска академия в Свищов. Журналистите с нетърпение очакват първите й изявления и интервюта, но тя до този момент отклонява поканите за разговори.

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Славена Точева (в средата) като жури в конкурса "Мис Варна", представляваща нощния клуб "Сенсо", в който работи като хостеса и любимка на собственика Мушо. Да се надяваме, че няма да се яви в този вид в парламента...

Скандал: Мъжът на секси депутатка от ГЕРБ лежи в испански затвор за трафик на наркотици

Източник/ци: Скандал: Мъжът на секси депутатка от ГЕРБ лежи в испански затвор за трафик на наркотици - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!